Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Επείγουσα ανακοίνωση για κύρια ασφάλιση ΤΑΝΤΠ-ΟΑΕΕ - Επικαιροποίηση στοιχείων

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΑΝΤΠ-ΟΑΕΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Καλούμε όλους τους ασφαλισμένους της Κύριας Ασφ/σης ΤΑΝΠΥ (ΤΑΝΤΠ-ΟΑΕΕ) να συμπληρώσουν το έντυπο επικαιροποίησης των στοιχείων τους και να το αποστείλουν άμεσα στο Ταμείο, ταχυδρομικά στην δ/νση:

ΤΑΝΠΥ - ΟΑΕΕ ( Τμήμα Μητρώου)
Μέγαρο ΤΑΝΠΥ Ακτή Μιαούλη 17-19
18535
Πειραιάς,

μέσω ΦΑΞ: 210 4171095 ή ηλεκτρονικά στην δ/νση απογραφής που εμφανίζεται πατώντας τον σύνδεσμο: apografi-2012.
Σας γνωστοποιούμε ότι χωρίς την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου θα είναι αδύνατη η συναλλαγή σας με τις Υπηρεσίες του Ταμείου.

Κατεβάστε εδώ τη φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων ασφαλισμένων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο