Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σ.Δ.Ο.Ε. για τους επώνυμους

ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ

 Μία νέα υπηρεσία  αναμένεται να συσταθεί το προσεχές διάστημα μέσα στους κόλπους του ΣΔΟΕ, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερο το κυνήγι της φοροδιαφυγής. Θα αφορά προβεβλημένα πρόσωπα στην κοινωνία, όπως  επώνυμους επιχειρηματίες, τραγουδιστές, ηθοποιούς, γιατρούς και δικηγόρους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description οτιναναι | Σεπτεμβρίου 18, 2012 10:45 π.μ. | Reply
η ισονομια σ'αυτη τη χωρα ειναι παροιμιωδης
image description ΛΕΥΤΕΡΗΣ | Σεπτεμβρίου 18, 2012 12:04 μ.μ. | Reply
ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ... ΚΑΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ... ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ .
image description άλλος | Σεπτεμβρίου 18, 2012 2:45 μ.μ. | Reply
-μπαμπά μπαμπά θέλω αυτόγραφα!!
-ότι πει το καμάρι μου.
image description A | Σεπτεμβρίου 18, 2012 3:53 μ.μ. | Reply
Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ .....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο