Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος - Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις

ΔΤ ΑΕΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ


Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
 Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ σε διάφορες περιοχές της Αθήνας
 Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις
 
 ---------
Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (15-9-2012) το βράδυ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικές επιχειρήσεις, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
 Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, διαπιστώθηκαν τα παρακάτω:

 · Σε κατάστημα «εστιατόριο - μπαρ» στην Αθήνα δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε δεκατρείς (13) περιπτώσεις, συνολικής αξίας 318,8 ευρώ. Σε βάρος του 37χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του καταστήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

 · Σε κατάστημα «καφενείο» στην Αθήνα δεν εκδόθηκαν αποδείξεις σε πέντε (5) περιπτώσεις και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα.

 Παράλληλα ενημερώνονται και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

 Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο