Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παρεμβάσεις αναβάθμισης των εργαζομένων σε ΔΟΥ-τελωνεία

Θα περιλαμβάνονται στη φορολογική μεταρρύθμιση

Παρεμβάσεις αναβάθμισης του ρόλου των εργαζομένων στις ΔΟΥ και τα τελωνεία θα προβλέπει η φορολογική μεταρρύθμιση.

Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνης συναντήθηκε σήμερα με μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΟΥ και εξέτασαν τις απολύσεις μέσω εφεδρειών και τις μισθολογικές περικοπές.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ οι εφοριακοί πλήττονται ήδη από τη διάλυση των υπηρεσιών, τις νέες μειώσεις στους μισθούς και την εφεδρεία.

Ο κ. Μαυραγάνης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους εφοριακών, τελωνειακών και του Γενικού Χημείου του Κράτους πως με τη φορολογική μεταρρύθμιση και τα νομοσχέδια που θα κατατεθούν σύντομα στη Βουλή ο ρόλος τους θα αναβαθμιστεί και θα υπάρξουν παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν το έργο τους.

Οι εφοριακοί πραγματοποίησαν σήμερα τετράωρη στάση εργασίας και θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο