Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αποσύρθηκε η τροπολογία για το συμβιβασμό με τη Siemens

Λόγω διαφωνίας ΔΗΜ.ΑΡ. - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ως περιττή απέσυρε η κυβέρνηση τη ρύθμιση που αφορούσε στον εξωδικαστικό συμβιβασμό του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens.

Για τη ρύθμιση είχε υποβάλει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ η ΔΗΜΑΡ είχε εκφράσει την πρόθεσή της να την καταψηφίσει ενώ και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υπήρχαν πληροφορίες ότι θα έκαναν το ίδιο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η κυβέρνηση δια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταϊκούρα, ανακοίνωσε στη Βουλή ότι αποσύρεται ως περιττή η επίμαχη ρύθμιση, ενώ τόνισε ότι η Siemens ήδη με επιστολή της αναφέρει ότι έχουν τηρηθεί οι προβλεπόμενοι όροι έναρξης ισχύος της συμφωνίας μεταξύ Siemens και ελληνικού δημοσίου.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε λόγο για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι η απόσυρση αφήνει μετέωρη και άκυρη τη συμφωνία. Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο