Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Ρ. Σπυρόπουλος: Κανονικά η καταβολή των συντάξεων

Τη διαβεβαίωση ότι οι συντάξεις του ΙΚΑ θα καταβληθούν κανονικά τους επόμενους μήνες έδωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Ανέφερε ότι σε μια δύσκολη περίοδο το ΙΚΑ θα εισπράξει συνολικά πάνω από 1 δισ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, έναντι ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων ενώ έχει ήδη εισπράξει 700 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Σπυρόπουλο, με την περυσινή απογραφή των συνταξιούχων διακόπηκαν 7.500 πλασματικές συντάξεις, ενώ με την εφετινή θα υπάρξουν νέες σημαντικές εξοικονομήσεις. Τόνισε δε ότι όσοι αρμόδιοι του ΙΚΑ έχουν ευθύνες για την καταβολή πλασματικών συντάξεων τιμωρούνται και θα τιμωρηθούν, και τα χρήματα από τις πλασματικές συντάξεις θα επιστραφούν.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο