Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σε απεργίες οι εφοριακοί

Στο χορό των απεργιακών κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι εφοριακοί. Εξήγγειλαν 4ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 13-9-2012 και 24ωρη απεργία την Παρασκευή 28/9/2012.

Οι εφοριακοί αντιδρούν στους άδικους φόρους και τα χαράτσια, τη διάλυση των υπηρεσιών, στις μειώσεις μισθών και στις απολύσεις μέσω εφεδρειών κλπ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ | Σεπτεμβρίου 6, 2012 9:15 π.μ. | Reply
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ, ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ !
image description IDO | Σεπτεμβρίου 8, 2012 4:36 μ.μ. | Reply
Έβαλαν όμως αντίστροφα τους λόγους των κινητοποιήσεων.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο