Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συνάντηση του Υφυπ Αν.Υπ. Νότη Μηταράκη με εκπροσώπους φορέων στα πλαίσια προσπάθειας κατασκευής πίστας F1 στη Δραπετσώνα

5 Σεπτέμβριου 2012 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε σήμερα με το Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας Λουκά Τζανή, τον εκπρόσωπο της ΕΛΠΑ και μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της FIA Βασίλη Δεσποτόπουλο και τον Αρχιτέκτονα και εκπρόσωπο του Φορέα DIELPISFORMULA1 Αθ. Παπαθεοδώρου.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να κατασκευαστεί η πίστα στην περιοχή της Δραπετσώνας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο κ. Μηταράκης  σημείωσε ότι σ’ αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, η κυβέρνηση στηρίζει ένα άκρως αναπτυξιακό σχέδιο που θα πραγματοποιηθεί με ιδιωτικά κεφάλαια, θα συμβάλει στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προβάλλει θετικά την χώρα μας.

Τόνισε επίσης με έμφαση, ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης είναι αρωγός στην προσπάθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκομένων φορέων και  θα αναμένει την συγκρότηση φορέα υλοποίησης του έργου προκειμένου να το εντάξει στις στρατηγικές επενδύσεις (Fast Track).



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης