Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αναζητείται λύση στα προβλήματα από τις ενοποιήσεις εφοριών

Μελέτη για τον περιορισμό τους θα υποβληθεί στον υπουργό Οικονομικών

Προτάσεις για τις βελτιώσεις που απαιτούνται στις Εφορίες όλης της χώρας προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο έργο τους θα καταθέσει ειδική γνωμοδοτική επιτροπή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου στον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα.

Η εν λόγω μελέτη που θα είναι πλήρως κοστολογημένη στοχεύει στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της μείωσης του λειτουργικού κόστους της φορολογικής διοίκησης, καθώς και της εξοικονόμησης στελεχιακού δυναμικού και ουσιαστικά αποβλέπει στο περιορισμό των προβλημάτων που προέκυψαν μετά τις ενοποιήσεις Εφοριών.

Ειδικότερα, έργο της ειδικής επιτροπής είναι η μελέτη και υποβολή κοστολογημένων προτάσεων για τις υποδομές και τις βελτιώσεις που απαιτούνται σε κάθε Εφορία, προκειμένου αυτή να καλύψει τις ανάγκες, όσον αφορά την πληρότητα του κτιρίου για τη στέγαση του προσωπικού, τις υποδομές που υφίστανται ή απαιτούνται για την εγκατάσταση των αρχείων και του μηχανογραφικού εξοπλισμού, καθώς και η μελέτη για τυχόν ανάγκη μεταστέγασης της ΔΟΥ.

Τέλος, η επιτροπή θα εξετάσει την ανάγκη αλλαγών στο πόρισμα που έχει ήδη καταρτισθεί για την ανασυγκρότηση των Εφοριών, αλλά και παρεμβάσεων στο Τριετές Εθνικό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Καταπολέμησης της Φοροδιαφυγής.Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ | Αυγούστου 30, 2012 10:04 π.μ. | Reply
<<Ειδικότερα, έργο της ειδικής επιτροπής είναι η μελέτη και υποβολή κοστολογημένων προτάσεων για τις υποδομές .....>>> Ειδική επιτροπή για το αν τηρουνται οι όροι του συμβιβασμού με τη siemens,γεμίσατε επιτροπές γιατι πρεπει να βολέψετε εκτός απο τα δικά σας παιδιά και αυτων που σας στηρίζουν.Με ένα σμπαρο τρια τριγώνια
image description JOHNJOHN | Αυγούστου 30, 2012 11:01 π.μ. | Reply
Επιτέλους να προχωρήσει η κατάργηση των ΔΟΥ για να σταματήσουν τα κατα τόπους τσιφλίκια αγραμμάτων υπαλλήλων , και να σταματήσουν να πέρνουν 2.000 ευρώ για να κόβουν διπλότυπα. Όποιος έχει τα κότσια και τις γνώσεις (όποιος διαβάζει) να προχωρήσει και να πληρώνεται αναλόγως , οι υπόλοιποι όπως και άλλοι υπάλληλοι των άλλων υπουργείων. Δεν υπάρχει ούτε ένα βιβλίο - κώδικας στα περισσότερα τμήματα των ΔΟΥ, και σου βγάζουν το λάδι για μιά ανακλητική δήλωση.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο