Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σ.Δ.Ο.Ε.: Νέες συλλήψεις για φοροδιαφυγή

Στο πλαίσιο των διενεργούμενων ελέγχων, υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. προέβησαν στις 26 και 27/08/2012, σε τέσσερις συλλήψεις για φοροδιαφυγή.

Συγκεκριμένα:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, στη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας, διενήργησε έλεγχο σε αναψυκτήριο – μπαρ στην περιοχή της Ελευσίνας, όπου διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς να έχει υποβάλει δήλωση έναρξης επιτηδεύματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. και δεν εξέδιδε τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία. Η υπεύθυνη της επιχείρησης συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα κατηγορούμενη για φοροδιαφυγή.

Επίσης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, κατά τη διάρκεια των διενεργούμενων ελέγχων διαπιστώθηκε ότι τρεις επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας αναψυκτήριο - Beach Bar, δεν εξέδιδαν τα προβλεπόμενα φορολογικά στοιχεία. Οι δύο (2) απ’ αυτές είναι φορολογικά ανύπαρκτες. Οι υπεύθυνοι των τριών (3) επιχειρήσεων συνελήφθησαν στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Petr | August 29, 2012 1:48 PM | Reply
Πάει το πάμε για εμφύλιο....άντε μετά από δεκαετίες κλεψιάς και λαμογιάς να πεις στους ----βιοπαλαιστές, μικρούς κακομοίρηδες και αθώουν, δεν-φταιω-για-τιποτα, παιδιά του λαού,---- μικροεπιχειρηματίες ότι πρέπει να κόβετε και αποδειξεις, ειδικά τώρα που η κατανάλωση μειώνεται.
image description manavis | August 29, 2012 7:04 PM | Reply
Κάτσε ρε Petr... Γιατί να μην κόβουν αποδείξεις δηλαδή; Άλλο το ένα άλλο το άλλο.. Τα έχετε ισοπεδώσει όλα.. Επειδή βιάζει ο δίπλα μου, δε θα νομιμοποιούμαι εγώ να χουφτώνω τα κοριτσάκια στα τρόλει. Κυνήγι σε όλα τα λαμόγια. μικρά και μεγάλα. Τέλος! Ας αφήσουμε τις εκπτώσεις και ας μην κρύβουμε τα δικά μας παραπτοματάκια πίσω από την δήθεν μεγαλοψυχία μας. Δεν πάει προσωπικά σε σένα το τελευταίο σχόλιο. Γενικά μιλάω.
image description Petr | August 30, 2012 9:04 AM | Reply
Γεια σου Μανάβη, παρεξηγηση...δεν το εξέφρασα σωστά. Ειρωνικό ήταν το ύφος μου. ΠΡΕΠΕΙ να κόβουν αποδείξεις για τα πάντα. Ακόμα και οι μανάβηδες...:) Αυτό που εννοούσα είναι οτι τα λαμόγια είχαν μάθει σε ένα καθεστώς ατιμωρισίας...και τώρα τους ζητείτε να κόβουν αποδείξεις ενώ έχουν και μειωμένη κατανάλωση. ΔΕΝ μας νοιαζει όμως. Αυτήν την εποχή ας πάρουν όλοι ένα βαρος στην πλάτη τους ....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο