Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σ. Κεδίκογλου - Τον Οκτώβριο το νέο φορολογικό - Μέσα στο φθινόπωρο η πρώτη αποκρατικοποίηση

«Έως τον Οκτώβριο, θα είναι έτοιμο το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και, μέσα στο φθινόπωρο, θα γίνει η πρώτη αποκρατικοποίηση», τόνισε, μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι γίνεται κάθε προσπάθεια για να βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό κατανομής της διαδικασίας με το δικαιότερο τρόπο. Τα 11,5 δισεκατομμύρια είναι για να έχουμε ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, να σταματήσουμε να δημιουργούμε χρέος, κάθε ώρα που περνά. Δεν αρέσει σε κανέναν να είμαστε ικέτες και να παρακαλούμε για νέα δόση δανείου», είπε αναφερόμενος στο πακέτο μέτρων.

Σχετικά με τη στάση των βουλευτών στην ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων στη Βουλή, επανέλαβε ότι «προσωπικές στρατηγικές βουλευτών, δεν θα γίνουν ανεκτές», για να προσθέσει ότι «κάθε βουλευτής θα πρέπει να έχει απόλυτη συναίσθηση των περιστάσεων».


ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΜΑΡΙΩ | Αυγούστου 28, 2012 5:39 μ.μ. | Reply
Να το δω και μην τοπιστεψω σιγα να μην αλλαξουν οι βολευτες, τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας
image description CharlieBlue | Αυγούστου 29, 2012 1:01 μ.μ. | Reply
Τόσες δεκαετίες που δημιουργούσατε χρέος δε σας ένοιαζε, τώρα που σας κόψανε τα δανεικά, σας καίει...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο