Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Από 1/3/2013 υποχρεωτικά ηλεκτρονικά θα υποβάλονται τα έντυπα πρόσληψης και αποχώρησης, καταγγελίας σύμβασης και ο πίνακας προσωπικού. Το Υπ. Εργασίας άλλαξε την απόφασή του μέσα σε ένα μήνα

Το Υπ.Εργασίας μέσα σε ένα μήνα άλλαξε την απόφασή του που προέβλεπε την υποχρεωτική υποβολή των εντύπων : Αναγγελίας πρόσληψης, Πίνακα προσωπικού, Αναγγελίας οικειοθελούς αποχώρησης μισθωτού, Καταγγελίας σύμβασης εργασίας αορίστου χρόνου, Βεβαίωσης Δήλωση εργοδότη για συμβάσεις ορισμένου χρόνου ή έργου, Αναγγελία υπερωριακής απασχόλησης και Αίτησης για την έγκριση υπερωριακής απασχόλησης, από 1/1/2013.

Σύμφωνα με την νέα απόφαση  κατά το διάστημα της μεταβατικής περιόδου, η οποία ορίζεται από 15/10/2012 έως τις 28/02/2013, η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής των εντύπων,είναι προαιρετική. Ενώ από 1/3/2013 οι υποβολές των ανωτέρω εντύπων θα γίνονται υποχρεωτικά με την μέθοδο της ηλεκτρονικής υποβολής.

Η σχετική απόφαση
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | August 28, 2012 10:47 AM | Reply
Έλα μωρέ, δέκα χρόνια το περιμένουμε, τι είναι 2 μήνες παραπάνω...
image description Thanos | August 28, 2012 11:19 AM | Reply
Συνάδελφοι επειδή προφανώς θα μου ξέφυγε και δεν το είδα διάβασε κανείς
για την αποστολή συμπλ/κών-τροποπ/κών δηλώσεων μέσω του TAXIS ;
Το είδα σήμερα σε τοπική εφημερίδα.
Για συμπληρωματικό εισόδημα που αυξάνει τον φόρο ,μέσω ΤΑΧΙS χωρίς
πρόστιμο.
Για συμπλήρωση δαπανών που ξεχάστηκαν και μειώνουν τον φόρο ,στην ΔΟΥ
με πρόστιμο.
image description miltos | August 28, 2012 3:29 PM | Reply
Το κόστος αυτής της καθυστέρησης ποιος θα το πληρώσει????? Δεν ντρεπόμαστε, δεν υπάρχει τσίπα ρε παιδιά. Προλαβαίνουμε τους επόμενους μήνες να τροποποιήσουμε όποια απόφαση άλλες δέκα φορές, έτσι στο τέλος, κανείς να μην ξέρει τι θα ισχύει ΚΑΡΑΓΚΟΖΙΔΕΣ..........................
image description anaptixis | August 29, 2012 8:25 AM | Reply
Πιστεύω τα στοιχεία των εργαζομένων να προκυπτουν απο τη βάση δεδομένων του ΙΚΑ και όχι να πληκτρολογούνται και να γίνεται έλεγχος εκ των υστέρων , όπως με τις ΑΠΔ που μας καλούν να διορθώσουμε το όνομα της μητέρας που το ΙΚΑ το έχει με ένα Ρ. Τον χρόνο και το κόστος όλων αυτών των ελέγχων και διορθώσεων δεν υπάρχει Πρόεδρος ,Διευθυντής , Προιστάμενος κάποιος τέλος πάντων να τον κοστολογήσει? Ποιούς επενδυτές περιμένουμε και που?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο