Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για τους κινδύνους του παραεμπορίου και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Παρατηρητηρίου Τιμών

Για την παραγωγή των συγκεκριμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων δεν επιβαρύνθηκε ο προυπολογισμός του υπουργείου. Η παραγωγή έγινε εξ’ ολοκλήρου από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η μετάδοση των spot είναι δωρεάν (Αρ. απόφασης ΕΣΡ: 234 – 16.08.2012). Και τα δύο ζητήματα αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών. Η αντιμετώπιση του παραεμπορίου πέρα από οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα, αποτελεί βασική προτεραιότητα του υπουργείου…

Το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σε συνεργασία με την Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) ξεκινά τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια ενημέρωσης των καταναλωτών για τους κινδύνους του παραεμπορίου αλλά και για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Παρατηρητηρίου Τιμών (www.e-prices.gr). Για την παραγωγή των συγκεκριμένων τηλεοπτικών διαφημιστικών μηνυμάτων δεν επιβαρύνθηκε ο προυπολογισμός του υπουργείου. Η παραγωγή έγινε εξ’ ολοκλήρου από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και η μετάδοση των spot είναι δωρεάν (Αρ. απόφασης ΕΣΡ: 234 – 16.08.2012).

Και τα δύο ζητήματα αφορούν την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών. Η αντιμετώπιση του παραεμπορίου πέρα από οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα, αποτελεί βασική προτεραιότητα του υπουργείου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες του υπουργείου για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Το Παρατηρητήριο Τιμών (www.e-prices.gr) είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των καταναλωτών και παρέχει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρημάτων μέσω της παρακολούθησης και σύγκρισης των τιμών πώλησης σε ολόκληρη τη χώρα. Θεωρήθηκε λοιπόν σκόπιμη η προβολή του για να γίνει μεγαλύτερη χρήση των δυνατοτήτων που παρέχει.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας με την ΕΙΤΗΣΕΕ θα ακολουθήσουν και αλλά, κοινωνικού περιεχομένου, μηνύματα από την πλευρά του υπουργείου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο