Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

«Λαβύρινθος» η δήλωση φόρου με ΔΛΠ

Η απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας Α. Μπέζα ορίζει τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν με τη δήλωση. ΣΤΟ «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ» των δικαιολογητικών μπλέκονται χιλιάδες μεγάλες επιχειρήσεις (Α.Ε., ΕΠΕ, τράπεζες, ασφαλιστικές επιχειρήσεις,...

Η απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας Α. Μπέζα ορίζει τα δικαιολογητικά που θα υποβληθούν με τη δήλωση.
ΣΤΟ «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ» των δικαιολογητικών μπλέκονται χιλιάδες μεγάλες επιχειρήσεις (Α.Ε., ΕΠΕ, τράπεζες, ασφαλιστικές επιχειρήσεις, όσες συντάσσουν τις ετήσιες οικονομικές τους καταστάσεις με βάση τα Δ.Λ.Π. και όσες τηρούν τα βιβλία τους με βάση τον Κ.Β.Σ.) που καλούνται την περίοδο αυτή να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Ειδικότερα, με την υπ αρίθμ. 1043497/10623/Β0012/8.5.2006 απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών καθορίστηκε ο τύπος και το περιεχόμενο των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικονομικού έτους 2006 των νομικών προσώπων του άρθρου 101 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, καθώς και τα δικαιολογητικά και άλλα έγγραφα που πρέπει να συνυποβληθούν από τις επιχειρήσεις.
Πηγή Ναυτεμπορική

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο