Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ανακοίνωση από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απαιτούμε να καταργηθεί το άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Με το άρθρο αυτό δεν απαιτείται η υπογραφή από τον αρμόδιο φοροτέχνη-λογιστή για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που έχουν κύκλο εργασιών έως .....

Συνάδελφοι

            Απαιτούμε να καταργηθεί  το άρθρο 38 του Ν. 2873/2000. Με το άρθρο αυτό  δεν απαιτείται η υπογραφή από τον αρμόδιο φοροτέχνη-λογιστή για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών που έχουν κύκλο εργασιών έως 50.000.000 δρχ ή 150.000 ευρω και για τις εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις  με κύκλο εργασιών 100.000.000 δρχ ή 300.000 ευρω. . Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει σε κάθε  μορφής παρείσακτους και παραοικονομούντες να ασκούν το επάγγελμα μας και να ζουν σε βάρος των συνάδελφων μας και των εσόδων της κοινωνίας μας. Παρά τις διαβεβαιώσεις των μέχρι σήμερα ηγεσιών του Υπουργείου Οικονομικών το άρθρο αυτό δεν καταργείται. Για το λόγο αυτό  έχουμε ξεκινήσει μια δημοσκόπηση στην Ιστοσελίδα μας τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινώσουμε στον τύπο και θα υποβάλλουμε στην ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών. Αυτή σαν πρώτη σκέψη μετά από μια σειρά μέτρων που θα κλιμακώσουν τις προσπάθειες μας έως να καταργηθεί η αναχρονιστική αυτή ρύθμιση.
            Για το λόγο αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε στην δημοσκόπηση η οποία είναι ανώνυμη και απευθύνετε στο σύνολο των Λογιστών της χώρας. Η συμμετοχή κάθε ενός από εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να καταγραφούν οι εκτιμήσεις των συναδέλφων και να τεθεί προ των ευθυνών του το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών . ΜΕ ΤΙΜΗ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο