Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νέος ειδικός γραμματέας στο ΣΔΟΕ


Αναλαμβάνει ο Στέλιος Στασινόπουλος.

Αντικαταστάθηκε ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, από τον Μεσσήνιο εφοριακό και πρόσωπο του στενού κύκλου του κ. Σαμαρά, Στέλιο Στασινόπουλο.

Όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο κ. Στασινόπουλος αναλαμβάνει την Ειδική Γραμματεία του ΣΔΟΕ,.

www.kathimerini.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΠΑΛΙΟΣ | Αυγούστου 13, 2012 1:21 μ.μ. | Reply
Το λέει η παροιμία, παλιός γάιδαρος (και συγνώμη απο το συμπαθές τετράποδο) καινουργια περπατησιά δεν βγάζει.

Η αγωνία του Σαμαρά να βολέψει τους κολητούς του ........
image description Thanos | Αυγούστου 13, 2012 1:14 μ.μ. | Reply
Κι εγώ όπως κι ο ΠΑΛΙΟΣ έχω ένα θεματάκι με τους κολλητούς-φίλους-κουμπάρους κ.λ.π. .Οπως και να το κάνουμε τέτοιου είδους διορισμοί κατά
το πρόσφατο παρελθόν ,απέβλεπαν μόνο στην δημιουργία αυλικών και τίποτα
περισσότερο.Θέλω να πιστεύω οτι ο νέος Γ.Γ. εκτός απο άνθρωπος του Προέδρου θα πρέπει να αποδείξει κι άλλα προσόντα.
Θέλω να πώ οτι πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο με τα δύσκολα που είναι και η ουσία και όχι με τα εύκολα.
Αν όλη του η φιλοδοξία περιορίζεται στο να ελέγχει μόνον σουβλατζίδικα-καφέ
και ουζερί και η φοροδιαφυγή από λαθραία , αρχαιοκαπηλία.εμπόριο όπλων και ναρκωτικών και εταιρείες μαιμού κ.λ.π.με σκοπό το ξέπλυμα χρήματος
οργιάζουν τότε........................................
Ας του ευχηθούμε πάντως καλή σταδιοδρομία.

image description ALITAX | Αυγούστου 13, 2012 3:39 μ.μ. | Reply
Να δούμε πόσοι "εκ Καλαμών" ορμώμενοι θα στελεχώσουν τις θέσεις κλειδιά της δημόσιας διοίκησης. Αν πάντως αποδειχθούν άξιοι, χαλάλι και η καταγωγή τους.
image description Controller | Αυγούστου 13, 2012 4:11 μ.μ. | Reply
Alitax ελπίζω το "εκ Καλαμών" να μην ήταν ειρωνικό μιας και είμαι και γω απο Μεσσηνία :) Σε ότι αφορά το Στασινόπουλο παίζουν 2 πράγματα. Ο αντιμνημονιακός Αντωνάκης -που δεν στήριξε ούτε το άνοιγαμ των ταξί και τώρα θα τα λουστεί- διόρισε ένα κολλητάρι με παλαιοκομματικά κομματικά κριτιρια και.......οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Διωτης είχε ετοιμους φακέλλους σημερινών Υπουργών!! (αυτό δεν υιοθετείται απο μενα προς το παρών)
image description ALITAX | Αυγούστου 14, 2012 9:08 π.μ. | Reply
Φίλε Controller, καμία ειρωνεία για τους Μεσσήνιους και τους Καλαματιανούς, ίσα ίσα που θαυμάζω τα ωραία μέρη σας. Η ειρωνεία απευθύνεται στις παλαιοκομματικές πρακτικές που δυστυχώς επανέρχονται συνεχώς στην κρατική διοίκηση. Δυστυχώς αν και δεν έχουμε δει ακόμα το έργο του, ένας πρώην εφοριακός που είχε γίνει μέχρι έφορος σε μία ΔΟΥ δεν μπορεί να συγκριθεί με το κύρος του Διώτη, και δεν ξέρω αν μπορεί να χειριστεί θέματα όπως ένας εισαγγελέας, ούτε αν έχει τις απαιτούμενες αντιστάσεις. Είδομεν. Επίσης αν κρίνουμε από την κορυφή της ιεραρχίας, το ΣΔΟΕ θα γεμίσει Μεσσήνιους διευθυντές και στελέχη.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο