Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υπό αναθεώρηση η Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών

Από την 1η Ιουνίου που συστήθηκε η Επιτροπή έχουν συσσωρευτεί υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ
Επανεξετάζει η Κυβέρνηση τη χρησιμότητα και το ρόλο της Επιτροπής Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών καθώς έχει διαπιστωθεί πως μετά την ενεργοποίηση της την 1η Ιουνίου 2012 έχουν συσσωρευτεί  προς διοικητική επίλυση υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ, η είσπραξη των οποίων καθυστερεί δραματικά.  

Σημειώνεται πως η Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, στην οποία προεδρεύει ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, συστάθηκε στη γενική διεύθυνση Φορολογικών Ελέγχων και Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών με σκοπό ελαχιστοποίηση των υποθέσεων που οδηγούνται σε μακροχρόνιες δικαστικές διενέξεις. Σημειώνεται ότι ο κύριος όγκος των υποθέσεων που επιλαμβάνεται αφορά σε μεγάλες επιχειρήσεις. Για μικρότερες φορολογικές διαφορές ή για διαφορές στις οποίες δεν υπάρχει αμφισβήτηση στον κύριο φόρο, συνεχίζουν να λειτουργούν τα υφιστάμενα όργανα διοικητικής επίλυσης στις περιφερειακές υπηρεσίες του υπουργείου. Έργο της Επιτροπής Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών είναι η διοικητική επίλυση των μετά από έλεγχο αμφισβητούμενων φορολογικών διαφορών σε κάθε φορολογικό αντικείμενο. Ειδικότερα, με τις ως άνω διατάξεις καθορίζεται ότι η Επιτροπή επιλαμβάνεται του έργου της, εφόσον η αμφισβητούμενη από τον υπόχρεο διαφορά του κύριου φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, υπερβαίνει το ποσό των 50.000 ευρώ. Στις περιπτώσεις δε που η αμφισβητούμενη από τον υπόχρεο διαφορά του κύριου φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, υπερβαίνει το ποσό των 300.000 ευρώ, η Επιτροπή Διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών καθίσταται αποκλειστικά αρμόδια για τη διοικητική επίλυση της διαφοράς.  Ωστόσο, η προσφυγή δεκάδων φορολογουμένων στην Επιτροπή έχει μπλοκάρει την εισροή εσόδων από φορολογικές διαφορές και ειδικά από μεγάλες υποθέσεις γεγονός που έχει αναγκάσει την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών να ξαναδεί το σχετικό θεσμό και να προχωρήσει σε προσαρμογές.

πηγή 24h NewsRoom
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description alitax | Αυγούστου 13, 2012 9:54 π.μ. | Reply
Τα τελευταία χρόνια ζούμε τη διάλυση του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού του Υπουργείου Οικονομικών. Αν αυτή η διάλυση συνοδευόταν από τη δημιουργία εναλλακτικού μηχανισμού, δεν θα υπήρχε πρόβλημα, αντίθετα ίσως να είχαμε και θετικά αποτελέσματα. Όμως το μόνο που γίνεται είναι μέσω υπουργικών αποφάσεων και νόμων να δημιουργείται τεράστια γραφειοκρατική σύγχυση στις υπηρεσίες και στους φορολογούμενους. Επίσης η μόνη οργανωμένη προσπάθεια του κράτους γίνεται για να μεταβιβαστούν αρμοδιότητες ελέγχου και αναγκαστικής είσπραξης σε ιδιωτικούς φορείς (ελεγκτικές εταιρείες και εταιρείες είσπραξης χρεών). Και επίσης μία τεράστια διαδικασία αποψίλωσης αρμοδιοτήτων από τους προισταμένους των ΔΟΥ όλης της χώρας και συγκέντρωσης των αρμοδιοτήτων στο κέντρο (ΔΟΥ μεγάλων επιχειρήσεων, Επιτροπή επίλυσης φορολογικών διαφορών, ΔΟΥ υποδοχής ελέγχου και αναγκαστικής είσπραξης). Όμως όπως πάντα στο Ελληνικό Δημόσιο, όλα γίνονται χωρίς οργάνωση και υποδομές. Το αποτέλεσμα είναι θλιβερό για την οικονομία, για τους υπαλλήλους, για τους λογιστές και για τους φορολογούμενους. Βέβαια όπως πάντα καμία ευθύνη δεν αναλαμβάνουν οι κυβερνώντες και επιμένουν να την ρίχνουν αποκλειστικά στους υπαλλήλους που καλούνται να διαχειριστούν το χάος που έχει δημιουργηθεί. Αν δεν το έχουν καταλάβει στις κυβερνήσεις, βρισκόμαστε εδώ και κάποια χρόνια σε έναν ιδιόμορφο οικονομικό πόλεμο. Και στον πόλεμο αυτό, το υπουργείο οικονομικών αποτελεί την πρώτη γραμμή του κράτους μας. Σε έναν πόλεμο λοιπόν δεν κάνεις κινήσεις αναδιάρθρωσης και εξορθολογισμού στο στρατό που διαθέτεις ούτε αλλαγές στρατηγικών σχεδιασμών. Γιατί μέχρι να προσαρμοστούν και να καταλάβουν όλοι που το πάει η διοίκηση, ο πόλεμος ήδη χάθηκε. Το αποτέλεσμα το ζούμε όλοι. Από την αλλαγή της νομοθεσίας για τη διοικητική επίλυση και τη λειτουργία της επιτροπής στο υπουργείο, χάθηκαν κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Από αυτά για τα οποία μας εκβιάζουν με περικοπές και νέους φόρους. Θα πληρώσει κανένας γιαυτά; Θα αναλάβει την ευθύνη κανένας; Θα πει κάποιος την αλήθεια; Και επιτέλους αν θέλουν ριζική αναδιοργάνωση του υπουργείου οικονομικών, γιατί δεν την κάνουν τόσα χρόνια; Το μόνο που κάνουν είναι να διαλύουν το παλιό σύστημα, χωρίς όμως να έχουν έτοιμο κάποιο καινούργιο μηχανισμό. Έλεος για την υποκρισία και την ανικανότητά τους.
image description PLAPOUTAS | Αυγούστου 13, 2012 5:24 μ.μ. | Reply
Φίλε μου έχουν σχέδιο οι άνθρωποι και το εκτελούν με μαθηματική ακρίβεια:
1) Διάλυση του φορολογικού μηχανισμού......2) Οικονομική εξαθλίωση και Βουλγαροποίηση των εισοδημάτων των Ελλήνων με συνεχείς μειώσεις μισθών Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα και συντάξεων.......3) Ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας λόγω κατάρρευσης των Δημοσίων Εσόδων, με ότι αυτό "συνεπάγεται".... Πάντως έχεις κάνει φοβερή ανάλυση, που δείχνει ότι κατέχεις το άθλημα......ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Συνέχισε γιατί πρέπει να γράφονται οι αλήθειες.....
image description tolti8201 | Αυγούστου 13, 2012 12:30 μ.μ. | Reply
Λογικό, τώρα ελεύθερα κάθε έφορος θα λέει εγώ θα σου καταλόγισω και εσύ αν θες κανε προσφυγή. Και αυτοί κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα.
Καληνύχτα και καλή τύχη.
image description ALITAX | Αυγούστου 14, 2012 10:27 π.μ. | Reply
PLAPOUTA, προσπαθώ να δω τα πράγματα ψύχραιμα και με λογική. Διορθώνω από αυτά που έγραψα την ανικανότητά τους. Δεν είναι ανίκανοι, είναι ψυχροί εκτελεστές της πατρίδας μας. Όποιος δεν το έχει καταλάβει, νομίζει ότι "μαζί τα φάγαμε" και ότι για την σημερινή κρίση φταίνε οι επίορκοι υπάλληλοι. Το παιχνίδι στο Υπουργείο Οικονομικών δεν παίζεται στα λεφτά ούτε στις μίζες, παίζεται στον απόλυτο έλεγχο του κρατικού μηχανισμού. Αν ελέγχεις τον εισπρακτικό μηχανισμό ενός κράτους, ελέγχεις κυριολεκτικά την καρδιά του. Μπορείς να προκαλέσεις εμφράγματα όποτε θέλεις. Μπορείς να κάνεις αναδιανομή πλούτου σε όφελος όποιων θέλεις. Μπορείς να προκαλείς "εσωτερική υποτίμηση" όποτε θέλεις. Μπορείς να καταστρέφεις κλάδους της οικονομίας και ομάδες επιχειρήσεων με μια απλή τροπολογία, όπως μπορείς να χαρίζεις εκατομμύρια σε αυτούς που θέλεις πάλι με μια τροπολογία που κανένας δεν θα την πάρει χαμπάρι. Αυτά γίνονταν πάντα, αλλά ο έλεγχος ήταν στις κυβερνήσεις και ο μηχανισμός ήταν λίγο πιο αποκεντρωμένος και μπορούσε λίγο να ξεφύγει από τον κεντρικό έλεγχο. Τώρα ο απόλυτο έλεγχος περνάει στην κορυφή, και στην κορυφή του κράτους μας δυστυχώς βρίσκεται η ΤΡΟΪΚΑ και οι ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ μας.
image description PLAPOUTAS | Αυγούστου 14, 2012 11:36 π.μ. | Reply
ALITAX έχεις απόλυτο δίκαιο... Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, όπως τα περιγράφεις..Προς επίρρωση αυτών που αναφέρεις έχω να προσθέσω τα παρακάτω, τα οποία εχω κατ' επανάληψη αναφέρει ::: "Το επικοινωνιακό παραμύθι της υπηρεσιακής ηγεσίας του φορολογικού μηχανισμού της χώρας μας συνεχίζεται ανερυθρίαστα.
Αυτοί οι ανίκανοι «σοφοί», που αναρριχήθηκαν μέσα από ίντριγκες και διαπλοκές στις ανώτατες βαθμίδες της υπηρεσιακής ηγεσίας του φορολογικού μηχανισμού, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάρρευσης των Δημοσίων Εσόδων και δυστυχώς παραμένουν οι ίδιοι στις ίδιες καρέκλες και παρασύρουν και την νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΟΙΚ σε αναποτελεσματικές αποφάσεις και λανθασμένα συμπεράσματα για τις αιτίες της κατάρρευσης των Δημοσίων Εσόδων .
Οι κύριοι λοιπόν αυτοί οφείλουν να απαντήσουν και να δώσουν εξηγήσεις:
Γιατί μειώθηκε δραματικά ο αριθμός των εφοριακών από 15.300 που υπηρετούσαν το έτος 2009 σε 9.800 τον Ιούνιο του 2012?
Γιατί καταργήθηκαν τα τμήματα ελέγχου και δικαστικού σε 200 Δ.Ο.Υ. από 01/01/2012?
Γιατί καταργούνται 200 Δ.Ο.Υ. από 01/09/2012?
Γιατί καταργήθηκαν το 2004 τα ΤΟΠΙΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΤΕΚ)?
Γιατί αδρανοποιήθηκαν και μετονομάσθηκαν σε ΥΠΕΕ οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ από το 2004 μέχρι το 2010?
Γιατί αποδεκατίσθηκαν από ελεγκτές οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ από το 2010 και υπολειτουργούν σήμερα με προγραμματισμένη την κατάργηση των περιφερειακών υπηρεσιών του?
Γιατί αδρανοποιήθηκαν από το 2004 και στη συνέχεια διαλύθηκαν την 1-2-2012 τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΠΕΚ)?
Γιατί υποβαθμίστηκαν τα ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΔΕΚ) με την δημιουργία μιας δυσλειτουργικής μονάδας της Δ.Ο.Υ Μεγάλων Επιχειρήσεων?
Γιατί αλλάζουν εξ ολοκλήρου τον ελεγκτικό φορολογικό μηχανισμό με ασχέτους, ανίκανους και εντελώς άπειρους «Ελεγκτές Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους», ενώ διέθετε συγκροτημένους, έμπειρους και με πολλές γνώσεις ελεγκτές, αντί να τον εξυγιάνουν και συμπληρώσουν με νέους ελεγκτές?
Γιατί δεν αναφέρουν που βρήκαν ξαφνικά τις ομάδες δράσης (ΡΑΜΠΟ!!!) που θα πραγματοποιήσουν σοβαρούς φορολογικούς ελέγχους και θα εισπράξουν τα δημόσια έσοδα?
Γιατί τόσο παραμύθι?
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΙΟΙ.
Η κατάρρευση των Δημοσίων Εσόδων είναι αποτέλεσμα της συνειδητής αδρανοποίησης και στη συνέχεια διάλυσης του φοροελεγκτικού μηχανισμού βάσει ενός σατανικού σχεδίου διαφόρων ανόμων συμφερόντων, μέσα και έξω από τη χώρα μας που εδώ και χρόνια σταδιακά υλοποιείται και σκοπό έχει:
Α) Να αποδυναμώσουν τελείως τα δημόσια έσοδα με αποτέλεσμα να ξεπουληθεί η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία με Βουλγαροποίηση των μισθών και των συντάξεων και φτωχοποίηση των Ελλήνων γενικά και
Β) Να απενεργοποιηθεί και στη συνέχεια να διαλυθεί ο υπάρχον φοροελεγκτικός μηχανισμός με κατασυκοφάντηση και διασυρμό των εφοριακών ελεγκτών με Γκαιμπελίστικο τρόπο, ότι είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και για το λόγο αυτό καταρρέουν τα Δημόσια έσοδα, ώστε να παραχωρηθεί ο νευραλγικός τομέας του φορολογικού ελέγχου και η είσπραξη των εσόδων του δημοσίου από φόρους σε ιδιωτικές εταιρείες δημιουργώντας έτσι (σε «Παγκόσμια Πρώτη») τους σύγχρονους «ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ» για να συνεχισθεί πλέον το «άγριο πάρτυ της φοροδιαφυγής και της φοροαπάτης», στην κρίσιμη αυτή στιγμή που η χώρα καταρρέει από την μη ουσιαστική πάταξη της φοροδιαφυγής με αποτέλεσμα την μη είσπραξη των δημοσίων εσόδων αλλά και την παράνομη επιστροφή ΦΠΑ δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως.
Η σύσταση του νέου σώματος «Ελεγκτές Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους» από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και μόνο από την ονοματολογία δείχνει τις πραγματικές διαθέσεις του υπουργείου, δηλαδή της κατάργησης του θεσμού του εφοριακού ελεγκτή.

Η επάνδρωση των ελεγκτικών υπηρεσιών με υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου είναι δυστυχώς τελείως αδόκιμη γιατί είναι πολύ λίγοι έως ελάχιστοι οι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών που έχουν τα προσόντα και τις ικανότητες για ελεγκτική Υπηρεσία γιατί αν υπήρχαν τέτοιοι υπάλληλοι σίγουρα θα υπηρετούσαν ήδη στις ελεγκτικές υπηρεσίες οι οποίες είχαν και έχουν πάρα πολλές ελλείψεις προσωπικού και μάλιστα ικανού και με ουσιαστικά και τυπικά προσόντα.

Ο στόχος των διαφόρων ανόμων συμφερόντων, μέσα και έξω από τη χώρα μας, της αποδιοργάνωσης των ελεγκτικών υπηρεσιών επιτεύχθηκε πλήρως, γιατί το μόνο που θέλουν είναι η κατάργηση του ουσιαστικού φορολογικού ελέγχου ή την πραγματοποίηση του από άσχετους και ανίκανους υπαλλήλους για να αποδυναμώσουν τελείως τα δημόσια έσοδα.

Ο Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, την 9 Νοεμβρίου 2011 με την Αρ. Πρωτ: Δ6Α1153411 ΕΞ2011 απόφαση, με την οποία καθόρισε των αριθμό και την κατανομή ανά υπηρεσία των «Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους», προβλέπει την επάνδρωση της κεντρικής υπηρεσίας του ΣΔΟΕ με 100 μόνο ελεγκτές από τους 2335 ελεγκτές που θα επανδρώσουν όλες τις ελεγκτικές φορολογικές υπηρεσίες του ΥΠΟΙΚ, χωρίς να προβλέπεται ούτε ένας ελεγκτής για τις υπόλοιπες περιφερειακές υπηρεσίες του ΣΔΟΕ, γιατί προφανώς έχει αποφασισθεί η κατάργηση τους. Σημειώνεται ότι η διαδικασία επιλογής και επάνδρωσης των «Ελεγκτών Βεβαίωσης και Αναγκαστικής Είσπραξης των Εσόδων του Κράτους» έχει τελματώσει και μόνο 250 υπάλληλοι έχουν επιλεγεί, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στην πλειοψηφία τους σε τμήματα "δικαστικού". Τα τμήματα ελέγχου (όσα λειτουργούν) έχουν αποδεκατισθεί από ελεγκτές με αποτέλεσμα να υστερούν σε πραγματοποίηση ελέγχων.

Με την ίδια απόφαση του Βενιζέλου δεν προβλεπόταν ούτε ένας ελεγκτής για τα ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ( ΠΕΚ) του ΥΠΟΙΚ, των οποίων ήδη έχει ανασταλεί η λειτουργία τους (στην ουσία καταργήθηκαν) από 1-2-2012 και τα οποία είχαν συγκροτημένους, έμπειρους και με πολλές γνώσεις ελεγκτές και σταμάτησαν σοβαρούς φορολογικούς ελέγχους σε επιχειρήσεις που εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα απάτης ΦΠΑ, που με εκτεταμένη χρήση ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, εισέπραξαν παράνομα εκατοντάδες εκατομμυρίων ΕΥΡΩ από τις ΔΟΥ όλης της χώρας. Οι έλεγχοι αυτοί ήταν σε τελικό στάδιο σύνταξης πορισμάτων και καταλογισμού προστίμων δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ. Γιατί σταμάτησαν αιφνιδίως αυτούς τους ελέγχους, ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν? Μήπως για να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις παράνομες επιστροφές ΦΠΑ δισεκατομμυρίων ΕΥΡΩ.

Από το νόμο προβλέπεται η επιστροφή ΦΠΑ σε εξαγωγείς και επενδυτές. Εκμεταλλευόμενοι τις διάτρητες και ασαφείς διατάξεις περί επιστροφής ΦΠΑ αλλά και την εύκολη και απλή διαδικασία, οργανωμένες συμμορίες έχουν ρημάξει το Δημόσιο παίρνοντας παράνομα δισεκατομμύρια ευρώ με εκτεταμένη χρήση ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ. Από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών έχουν επιστραφεί 5.000.000.000€ το 2010, άλλα 5.500.000.000 € το 2011 και προβλέπεται από τον προϋπολογισμό του 2012 άλλα 3.800.000.000 (ήδη ανακοινώθηκε από τον υφυπουργό ανάπτυξης κ. Σκορδά ότι μέχρι 31/12/2012 θα επιστραφούν 4 δις ΕΥΡΩ ΦΠΑ). Οι "εξαγωγείς" και η "παρέα" τους μαθημένοι στο μεγάλο φαγοπότι των τεράστιων ποσών παράνομων επιστροφών ΦΠΑ, διαμαρτύρονται συνεχώς γιατί καθυστερεί η άγρια "μάσα", αλλά δεν εκδίδουν επουδενί Ειδικά Δελτία Απαλλαγής ΦΠΑ, που έχουν δικαίωμα και θα έλυναν έτσι το πρόβλημα ρευστότητας, γιατί ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ, ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ."
image description ΑLITAX | Αυγούστου 14, 2012 12:50 μ.μ. | Reply
PLAPOUTA, μην τα φωνάζεις αυτά που λες γιατί οι Εισαγγελείς κοιμούνται και μπορεί να τους ξυπνήσεις.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο