Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

OAEE - Επείγουσα ανακοίνωση για τη συμπλήρωση ΑΜΚΑ & ΑΦΜ συνταξιούχων

OAEE - Επείγουσα ανακοίνωση

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοινώνει στους συνταξιούχους του ότι θα πρέπει στις αμέσως προσεχείς ημέρες να ανταποκριθούν στην υποχρέωση συμπλήρωσης των στοιχείων του μητρώου τους, με τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ, στην περίπτωση έλλειψής τους, ανταποκρινόμενοι σε σχετικό κάλεσμα των Υπηρεσιών του Οργανισμού.

Σύμφωνα με οδηγία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, θα διακόπτεται η σύνταξη όποιων συνταξιούχων δεν δηλώσουν τα παραπάνω στοιχεία, στην προθεσμία που θα τους δοθεί.

Η αναγραφή Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) σε κάθε συνταξιοδοτική παροχή, επίδομα ή βοήθημα είναι απαραίτητη προκειμένου, με τη συνεργασία του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, να καταπολεμηθεί η εισφοροδιαφυγή και η φοροδιαφυγή, με αδήλωτες ή χαμηλότερες από τις πραγματικά καταβληθείσες συντάξεις.  
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο