Αποτελέσματα live αναζήτησης

Διευκρινίσεις για την υποβολή των δηλώσεων που υποβλήθηκαν ως εκπρόθεσμες την 6η και τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου

10 Αύγουστου 2012 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Εφιστούμε την προσοχή στους συναδέλφους σχετικά με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που έχουν υποβληθεί την 6η και τις πρώτες πρωινές ώρες  της 7η Αυγούστου μέσω Τaxis, και έχουν θεωρηθεί εκπρόθεσμες από το σύστημα.

Όσοι έχετε υποβάλει δηλώσεις τις ανωτέρω ημερομηνίες πρέπει  να επανεξετάσετε την υποβολή μέσω του συστήματος Taxis, και να προβείτε στην ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΊΗΣΗ την δήλωσης διότι η Γ.Γ.Π.Σ. για την διευκόλυνσή σας και δεδομένης της παράτασης που δόθηκε για την υποβολή των δηλώσεων μέχρι την 10η Αυγούστου, έχει  χαρακτηρίσει σε αυτόματα προσωρινές τις δηλώσεις αυτές.

Κατόπιν τούτου έχετε την δυνατότητα να προβείτε σε διορθώσεις που αφορούν τη συμπλήρωση του κωδικού 049 για την κατοχύρωση του αφορολόγητου και του πίνακα Ι του έντυπου Ε3 για τον αυτοέλεγχο των επιτηδευματιών, ώστε να οριστικοποιήσετε εκ νέου τη δήλωσή σας, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τις Δ.Ο.Υ.

'Ολοι οι ενδιαφερόμενοι που ανήκουν  στην ανωτέρω περίπτωση (έχουν υποβάλει δηλαδή μέσω taxis την δήλωση τους την 6η και το πρωί της 7ης Αυγούστου και έχει χαρακτηρισθεί εκπρόθεσμη) παρακαλούνται να ελέγξουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους (email) για να δουν εάν έχουν λάβει σχετικό μήνυμα από την Γ.Γ.Π.Σ.

Όσοι φορολογούμενοι έχουν ήδη υποβάλει συμπληρωματική δήλωση στην ΔΟΥ και ανήκαν στην ανωτέρω περίπτωση (των εκπροθέσμων της 6ης και 7ης Αυγούστου) θα πρέπει και αυτοί να οριστικοποιήσουν την δήλωσή τους μέσω του συστήματος Taxis, ανεξαρτήτως της συμπληρωματικής δήλωσης που υπέβαλαν στην Δ.Ο.Υ.

Για τους λοιπούς ενδιαφερόμενους που εκ παραδρομής δεν έχουν συμπληρώσει κάποιο κωδικό ή έχουν κάνει κάποιο άλλο σφάλμα ισχύει η επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής της δήλωσής σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Υποστήριξης Χρηστών (Helpdesk) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων: 210 480 2552.


Taxheaven


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης