Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εθνική, Alpha και Eurobank υπέβαλαν προσφορές για την Εμπορική

Την υποβολή προσφορών για την εξαγορά της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσαν την Τετάρτη η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank και η Eurobank,.

Στην ανακοίνωσή της η Εθνική Τράπεζα αναφέρει ότι «η πρόταση αυτή, που εντάσσεται στις διαδικασίες αναδιάταξης του πιστωτικού μας συστήματος, είναι σύμφωνη με τις παραμέτρους που έχουν τεθεί, επί του θέματος αυτού, τόσο από την Τράπεζα της Ελλάδος όσο και από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Η δε Eurobank εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο των διαδικασιών και των προϋποθέσεων που διαμόρφωσαν οι Εποπτικές Αρχές και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, υπέβαλε σήμερα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012, δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά, από την Credit Agricole, του 100% των μετοχών της Emporiki Bank, υπό την αίρεση της έγκρισης των αρμοδίων αρχών.

Τέλος, η Alpha Bank ενημέρωσε ότι υπέβαλε στα πλαίσια της διαδικασίας που το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητος και οι λοιπές αρχές έθεσαν, δεσμευτική πρόταση για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της Εμπορικής Τραπέζης Α.Ε.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής τελεί υπό την αίρεση λήψεως κανονιστικών αδειών και εγκρίσεων.

Και οι τρεις προσφορές αφορούν στο 100% της Εμπορικής Τράπεζας, όπερ σημαίνει ότι οι Γάλλοι της Credit Agricole αποχωρούν οριστικά από την επένδυσή τους στην ελληνική τράπεζα.


Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description trapezokomos | Αυγούστου 9, 2012 11:09 π.μ. | Reply
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΛΑΝΟ:ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ,ΤΑ ΕΠΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 200% ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΝΑ ΦΙΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ.ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΙΔΕΕΣ
image description ΛΑΜΠΡΟΣ | Αυγούστου 9, 2012 1:24 μ.μ. | Reply
ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο