Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Νομικά πρόσωπα εμφανίζονται ως... δικαιούχοι συντάξεων!

Νομικά πρόσωπα εμφανίζονται ως... δικαιούχοι συντάξεων!

Στην αποκάλυψη ότι από τις διασταυρώσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) στα μητρώα ασφαλιστικών ταμείων βρέθηκαν νομικά πρόσωπα να λαμβάνουν συντάξεις προχώρησε πριν λίγο ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κ. Χάρης Θεοχάρης μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5.
 
Ο ίδιος είπε πως το 90% των μητρώων εμπεριέχει σωστά στοιχεία ή εύκολα διορθώσιμα, ωστόσο το 10% αφορά σε δεδομένα από τα οποία είναι δύσκολο να προκύψει ο δικαιούχος της σύνταξης.
 
Η ΓΓΠΣ έχει ήδη ελέγξει τον ΟΑΕΕ, το Ταμείο Νομικών, το ΤΣΜΕΔΕ και το ΤΣΑΥ, με το ταμείο  των ελευθέρων επαγγελματιών να εμφανίζει την καλύτερη κατάσταση.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description tasos | Αυγούστου 7, 2012 5:19 μ.μ. | Reply
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ.
image description ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ. | Αυγούστου 8, 2012 9:15 π.μ. | Reply
Δηλαδή αυτοί που το ανακοινώνουν, θέλουν να τους πούμε και μπράβο, επειδή τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτα; Αν αντί να βγαίνουν συνέχεια στα κανάλια , αφιερώναν αυτό το χρόνο σε ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή εργασία, ίσως κάτι να γινόταν.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο