Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ακριβαίνει λόγω του τέλους ΑΠΕ από τον Αύγουστο ο λογαριασμός της ΔΕΗ

Φουσκωμένοι αναμένεται να είναι οι λογαριασμοί της ΔΕΗ που θα σταλούν τον Αύγουστο, καθώς αποφασίστηκε η αναδρομική αύξηση του τέλους υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).
Έτσι, οι λογαριασμοί που θα φτάσουν αυτό το μήνα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εκτός από την πρώτη δόση του τέλους ακινήτων, θα είναι επιβαρυμένοι και με την αύξηση κατά 47% του τέλους υπέρ των ΑΠΕ, που ισχύει αναδρομικά από την 1η Αυγούστου.

Όπως αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), το τέλος ΑΠΕ αυξάνεται από τα 5,5 στα 8 ευρώ.

Στόχος είναι να καλυφθεί το έλλειμμα του λειτουργού της αγοράς που ξεπερνά τα 400 εκατ.ευρώ και το οποίο διογκώνεται συνεχώς λόγω της αύξησης των πληρωμών προς φωτοβολταϊκά συστήματα.
 
Πηγή Moneyonline.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description spirosvii | Αυγούστου 6, 2012 9:19 π.μ. | Reply
Έλεος ρε, πόσοι άχρηστοι μπορεί να είναι.
image description bull | Αυγούστου 6, 2012 9:18 π.μ. | Reply
ποιες πηγες ενεργειας ρε παιδια ελεος πια,φτανει η βλακεια
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο