Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Φ.Ε.Ε.Α. - Ένας κρίσιμος απολογισμός του έργου των Λογιστών–Φοροτεχνικών για τη φετινή φορολογική περίοδο

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34
ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483 FAX: 210 8834484
http://www.efeea.gr
Απ. Αναγ. Πρωτ. Αθηνών 3352/18.10.1990 - Αρ. Κατ. 17619/19.12.1990

Αθήνα 3 Αυγούστου 2012
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα:  Ένας κρίσιμος απολογισμός του έργου των Λογιστών–Φοροτεχνικών  για τη φετινή φορολογική περίοδο.
 
Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.), με την ευκαιρία της λήξης της εφετινής περιόδου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, απευθύνεται στα μέλη της για να τα ευχαριστήσει και δημόσια, για όσα θετικά σχόλια με υπευθυνότητα και καλόπιστη κριτική έλαβε καθ’ όλη τη διάρκεια και ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες.

Δεν θα παραλείψει όμως να απαντήσει και σε ελάχιστα πικρόχολα σχόλια «συναδέλφων», με χαρακτηρισμούς κατά των συνδικαλιστικών οργανώσεων, που το ανεύθυνο περιεχόμενό τους, μάλλον προδίδει ότι καμία σχέση θεσμικής συνεργασίας ή ένταξης έχουν με κάποια από αυτές, ή τουλάχιστον δεν ανήκουν στη οικογένεια των εγγεγραμμένων μελών της δικής μας Ένωσης.

Οι «συνάδελφοι» αυτοί εξέφρασαν με τον τρόπο αυτό τη «δυσαρέσκειά τους», επειδή οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις δεν εξασφάλισαν ή δεν πίεσαν το Υπουργείο Οικονομικών και τη Γ.Γ.Π.Σ., να δώσει άλλη μία παράταση, ενώ (για αυτούς) για τη «σιωπηρή» παράταση που θέλει το σύστημα ανοικτό μέχρι την προσεχή Κυριακή, φταίνε ή πρέπει να «ντρέπονται» οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και κυρίως η ΠΟΦΕΕ!

Πρώτα όμως θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλέγγυα αγωνία του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α, που συνόδεψε και φέτος τη δουλειά όλων των Συναδέλφων, με πλείστες όσες δυσκολίες και προβλήματα αντιμετωπίσαμε.
      
Ένας απλός απολογισμός είναι αναγκαίος και επίκαιρος:

• 5,6 εκατ. δηλώσεις Ε1 (4,8 εκατ. ηλεκτρονικές και 800.000 περίπου χειρόγραφες. Οι ηλεκτρονικές 1,5 εκατ. περισσότερες από πέρσι).

• Το 85%, πέρασε μέσα από μας τους Λ/Φ και τα γραφεία μας. Αυτό μεταφράζεται σε πάνω από 15.000.000 καταχωρήσεις στο σύστημα (Ε1, Ε2, Ε3, καταστάσεις φορολογικής αναμόρφωσης με πιστοποίηση φορολογητέας ύλης πάνω από 2,7 δις ευρώ κλπ).
 
Και όλα αυτά κάτω από «τη δαμόκλεια σπάθη» και το άγχος των νέων ευθυνών -που προσθέσανε οι διατάξεις του νόμου- έναντι της «αίολης», δυστυχώς, ακόμα πιστοποίησης του επαγγέλματος.  

• Το σύστημα λειτούργησε, από την ημερομηνία που άνοιξε για τα φυσικά πρόσωπα, συνολικά 88 ημέρες.

• Μέχρι πέρυσι οι Εφορίες παραλάμβαναν και εκκαθάριζαν δηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο.

• Φέτος τον σημαντικό αυτό ρόλο (υποβολή και ταυτόχρονα εκκαθάριση) για τα δημόσια έσοδα, αναλάβαμε και φέραμε σε πέρας εμείς οι Λ/Φ σε λιγότερο από 3 μήνες, παράλληλα με όλες τις τρέχουσες και έκτακτες υποχρεώσεις δηλ. διόρθωση Ε9 προηγουμένων ετών, υποβολή ΦΠΑ, ΦΜΥ, αμοιβών τρίτων, ΑΠΔ, υποχρεώσεις σε Νομαρχίες κλπ..
 
Στη Αθήνα για πρώτη φορά στις 7 Μαρτίου 2012, εν όψει της έναρξης του συστήματος και για τον καλύτερο προγραμματισμό υποβολής όλων των φετινών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, 1.200 συνάδελφοι-Λ/Φ παρακολούθησαν την πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Ε.Φ.Ε.Ε.Α. με την Γ.Γ.Π.Σ. με θέμα: «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ 2012 - Ο ρόλος του Λογιστή/Φοροτεχνικού και το νέο TAXIS Νet». Εισηγητές τα στελέχη της Γ.Γ.Π.Σ. και με παρόντα τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα κ.Χάρη Θεοχάρη καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών, ενημέρωσαν τον κλάδο για όλες τις εφαρμογές του taxis net, τις νέες υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις καθώς επίσης  συζητήθηκαν τα προβλήματα με τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν οι Λ/Φ.

Στη συνέχεια είχαμε να αντιμετωπίσουμε αμείλικτα τον χρόνο που μετρούσε αντίστροφα και την εύλογη απροθυμία των φορολογουμένων - να προσέλθουν έγκαιρα - που θορυβήθηκαν διαπιστώνοντας ότι σε σύγκριση με το περσινό εκκαθαριστικό τους, το φετινό είναι «φουσκωμένο». Όχι μόνο δεν είναι πιστωτικό ή μηδενικό, αλλά 8 στους 10 καλούνται να πληρώσουν τσουχτερό φόρο.
 
Σε συνεργασία με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. δώσαμε στο υπουργείο και στην Γ.Γ.Π.Σ. να αντιληφθούν ότι όσες παρατάσεις ζητήθηκαν αφορούσαν πρώτα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και την αντιμετώπιση των τεχνικών προβλημάτων του συστήματος, που λόγω της φετινής αναπόφευκτης υπερφόρτωσης, ήθελε τους συναδέλφους με γερά νεύρα και υποχρεωτικά ξενύχτια.  

Έτσι, φτάσαμε στην καταληκτική ημερομηνία τις 31 Ιουλίου 2012.  

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α., βλέποντας τον όγκο των δηλώσεων που είχαν ακόμη οι συνάδελφοι, ζήτησε και πάλι να πάρει θέση τόσο ο Υφυπουργός κος Γιώργος Μαυραγάνης, όσο και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων κος Χάρης Θεοχάρης.  

Σημειώνουμε ότι ο κος Μαυραγάνης, έδωσε την τελευταία παράταση για 15 ημέρες μέχρι 31/7/2012. Και αν ακόμη ήθελε να δώσει άλλη ή μεγαλύτερη παράταση, (παρά το υπόλοιπο των δηλώσεων που είχε υπολογιστεί στις 31/7) συνάντησε ή θα συναντούσε την προαναγγελθείσα ρητή αντίρρηση της Τρόικας. Προφανώς ανέλαβε την ευθύνη της υποβολής χωρίς πρόστιμο ή συνέπειες μέχρι την Κυριακή 5/8/2012 και ζήτησε την κατανόηση του κλάδου των Λ/Φ με την αυτονόητη προσπάθεια να μείνουν ελάχιστες δηλώσεις που θα εξεταστούν ως εκπρόθεσμες ή όχι.
 
Καταλήγοντας θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συναδέλφους ότι και η φετινή δουλειά δεν πρέπει και δεν θα πάει χαμένη. 
Το Υπουργείο Οικονομικών οφείλει - και ασφαλώς περιμένουμε να το πράξει - να αναγνωρίσει το έργο που αναλάβαμε με υπευθυνότητα, καθώς εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον με μετρήσιμο και αποτελεσματικό τρόπο και να κατοχυρώσει το ούτως ή άλλως «ανοιχτό» επάγγελμα που πρέπει να ασκείται από διαπιστευμένους -πιστοποιημένους Λ/Φ, με νόμιμα προσόντα.  
Στους συναδέλφους που δεν τους εκφράζουν οι παραπάνω ενέργειες και αντιλήψεις μας, επιστρέφουμε τους «αξιοπρεπείς» χαρακτηρισμούς τους που με πικρόχολο τρόπο ανέβασαν στα διάφορα blogs.

Επιπλέον, τους θυμίζουμε ότι αυτοί, τους οποίους υβρίζουν ως εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου, είναι συνάδελφοι που δεν αμείβονται για τη δράση τους αυτή, και παράλληλα με τον φόρτο της δικής τους δουλειάς, ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρόνο για να αποκτήσει την αξιοπιστία και το κύρος που δικαιούται το επάγγελμα, ακόμη και όταν «ικετεύουν» για έστω και μια ολιγοήμερη παράταση, προς όφελος όλων.
 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                  
ΝΙΚ. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ          
ΔΗΜ. ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΣΤ. ΟΜΑΔΑΣ 
ΓΕΩΡΓ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΝΑΠ ΚΟΖΑΝΗ | Αυγούστου 3, 2012 12:03 μ.μ. | Reply
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ.ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΕΣΟΔΑ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΤΑ ΝΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΘΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ.
image description Λογιστής "Ελεύθερος επαγγελματίας" | Αυγούστου 3, 2012 12:16 μ.μ. | Reply
"...για να αποκτήσει την αξιοπιστία και το κύρος που δικαιούται το επάγγελμα, ακόμη και όταν «ικετεύουν» για έστω και μια ολιγοήμερη παράταση, προς όφελος όλων..."
Χωρίς ψίγμα κακοπιστίας συνάδελφοι η εντός ή εκτός εισαγωγικών χρήση της λέξης ικετεύω δεν αρμόζει σε καμία επιστημονική ένωση που σέβεται την υπόστασή της. Προσπαθήστε λοιπόν στο μέλλον να αντικατασταθεί από την λέξη απαιτώ και αφήστε την τρόικα ήσυχη. Απαιτήστε λοιπόν το σύστημα του χρόνου να είναι ανοιχτό από 1 Μαρτίου, οι βεβαιώσεις στα χέρια συνταξιούχων - επαγγελματιών ως 15 Φεβρουαρίου και οι εγκύκλιοι ερμηνευτικοί ή μη ως προς την φορολογία εισοδήματος οικ. 2013 τέλος από 31/12/2012. Να δουλέψουμε σαν άνθρωποι και όχι σαν δούλοι που ικετεύουν τα αφεντικά τους. Α και κάτι ακόμα στο υπουργείο κάποιος θα πρέπει να τους μεταφέρει πως είμαστε ελευθέροι επαγγελματίες και όχι υπάλληλοι τους!!!!!!!
image description nikos | Αυγούστου 3, 2012 12:47 μ.μ. | Reply
"Σημειώνουμε ότι ο κος Μαυραγάνης, έδωσε την τελευταία παράταση για 15 ημέρες μέχρι 31/7/2012. Και αν ακόμη ήθελε να δώσει άλλη ή μεγαλύτερη παράταση, (παρά το υπόλοιπο των δηλώσεων που είχε υπολογιστεί στις 31/7) συνάντησε ή θα συναντούσε την προαναγγελθείσα ρητή αντίρρηση της Τρόικας."
Γιατι δεν ειχε αντιρρησεις η Τροικα οταν το συστημα ανοιξε τον Μαιο? Γιατι δεν τους εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο να το ανοιξουν Φεβρουαριο? Γιατι δεν απαιτησε να σταλουν οι βεβαιωσεις συνταξεων τον Μαρτιο? γιατι δεν απαιτησε να ενημρωθουν μεσω ΜΜΕ οτι φετος δεν θα παραλαβουν εντυπα δηλωσης? αλλα θα ειχε αντιρρηση κατα τα αλλα να δωθει μια παραταση μεχρι 20/8. Την απαξιωση του υπουργειου και την ανικανοτητα των συνδικαλιστικων μας οργανων να διεκδικησουν τα αυτονοητα και να προασπισουν τα συμφεροντα μας φταειι παντα καποιος αλλος. Και ας φυγουμε απο τις δηλωσεις. Τι κανουν τα περιφημα συνδικαλιστικα οργανα μας για τα υπολοιπα θεματα. Για το ΓΕΜΗ που μας φορτωσαν παλι να κανουμε τη δουλεια του δημοσιου αμμισθι? για τις ΑΠΔ που πρεπει να στελνονται καθε μηνα? για τη μισθοδοσια που πρεπει να βγαινει πριν το τελος του μηνα για να πληρωνεται το ΙΚΑ σε 5 μερες? για το περουσιολογιο που 15 χρονια το κρατος πληρωσε τεραστια ποσα και τελικα επρεπε οι λογιστες σε 10 μηνες να το φτιαξουν? Θελουμε να δουλεουμε, θελουμε να φτιαξουμε ολα αυτα που το κρατος ηταν και ειναι ανικανο να φτιαξει και θα το καταφερουμε στο τελος γιατι εχουμε φιλοτιμο και μπεσα και τις γνωσεις να το κανουμε αλλα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ολα αυτα να γινουν με προγραμματισμο, ενημερωση και με σεβασμο απο το Υπουργειο προς τον κλαδο μας και οχι να μας συμπεριφερονται ολοι τα παιδια ενος κατωτερου θεου. Αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι ολος ο κλαδος βραζει και αν βρισκοταν καποιος να μπορεσει να μας οργανωσει οι απεργια θα ειχε ξεκινησει ηδη
image description birpan | Αυγούστου 3, 2012 1:19 μ.μ. | Reply
Δεν ασχοληθήκατε με κανένα πρόβλημα του κλάδου,περιφερόσαστε στα υπουργεία και παρακαλάτε .¨Εχετε καταντήσει "κυβερνητικοί εκπρόσωποι¨".Συμμετέχετε σε επιτροπές χωρίς κανένα νόημα αφού πάντα περνάει τα δικά του το υπουργείο. Δημοσιεύστε πόσα εγγεγραμμένα μέλη έχετε.Πόσα είναι ταμειακώς εντάξει,και πόσα μέλη σάς ψήφισαν στις τελευταίες αρχαιρεσίες σας.Η ανακοίνωση σας ευλογάει τα γένεια σας .
image description ET | Αυγούστου 3, 2012 1:26 μ.μ. | Reply
Αγαπητοί συνάδελφοι όντως αφιερώνετε χρόνο απο την προσωπική σας εργασία για να εκπροσωπήσετε όλους εμας και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ότι έγινε - για μια ακόμη χρονιά βέβαια- έγινε. Ας δείτε τι θα γίνει με τα θέματα που σωστά έθιξε ο νίκος παραπάνω όπως το ΓΕΜΗ και οι ΑΠΔ. Κατοχυρώστε αμοιβές για τον κλάδο και προσπαθείστε να προγραμματίσετε τη διαδικασία δηλώσεων αφού όλοι ξέρουμε πως οι του υπουργείου δεν μπορούν - ακόμα και αν υποθέσουμε ότι κάποιοι απο αυτούς θέλουν- ώστε να καταφέρουμε πρώτα να δουλεύουμε σαν ανθρώπινα όντα και μετά θα ακούσετε και μπράβο και θετικά σχόλια. Μέχρι τότε όμως μην σχολιάζετε αν αυτά είναι πικρόχολα , αλλά προβληματιστείτε γιατί..
image description Άγγελος | Αυγούστου 3, 2012 1:12 μ.μ. | Reply
Το κείμενο φανερώνει μέγιστη υποταγή στο υπουργείο. Ο συνδικαλισμός έχει άλλη ιδιότητα κ. συνάδελφοι. Για όσα ε΄πικαλείται το κείμενό σας, το σύστημα δεν έπρεπε να είναι ανοικτό με αυτό τον τρόπο, αλλα να υπάρχει επίσημη παράταση!!!!
Δεν κατάλαβα!
Γιατί δεν απολογήθηκε κανείς στην τροικα όταν το σύστημα άνοιξε ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ και με ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ? Μέχρι και πριν λίγο καιρό οι κωδ. 175 και 175 του Ε1 έιχαν προβλήματα.
Δεν θέλω κανείς να με ευχαριστήσει ούτε να να με συγχαρεί!!!!
Αυτό που τράβηξα φέτος και τελείωσα στις 31/07/12 τις δηλώσεις, ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ειδικά στους συνδικαλιστές και στο υπουργείο.
Είναι άθλος δικός μας αγαπητοί συνάδελφοι και μονο εμέις ξέρουμε τον κόπο και τις θυσίες που έχουμε κάνει.
ΥΓ Δελτίο τύπου περί λήξης βγαίνει όταν η προθεσμία έχει λήξει. Απο όσο ξέρω αυτό θα γίνει το πρωί της Δευτέρας. Η μήπως κάνω λάθος!!
ΥΓ2 Οταν εκπροσωπείς ένα κλάδο πρέπει να αντέχεις την κριτική και τα σχόλια. Όποια και αν είναι αυτά. Ειδικά φέτος. Και να ξέρεις να συγχωρείς συναδέλφους που στην ατελείωτη πίεση και το αγχος ίσως ξεφευγουν λιγάκι, να και δεν το πιστεύω.
image description broster | Αυγούστου 3, 2012 1:55 μ.μ. | Reply
Αγαπητοί συνάδελφοι ....... Καταρχήν να σας ενημερώσω ότι η περιόδος υποβολής δηλώσεων ΔΕΝ τελειώσε . Δυστυχώς και για σας είστε μακρυά από τους συναδέλφους .... Κατά τα λοιπά είστε ΑΝΑΞΙΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ .
ΥΓ Που τα είδατε βρε παιδιά εσείς τα θετικά σχόλια ??????
image description Thanos | Αυγούστου 3, 2012 2:00 μ.μ. | Reply
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΚΑΤΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ,ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΗ ΟΜΗΡΙΑ ,ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ
ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟΥΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΤΑΧΙS ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΟΥ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ-ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ- ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ FORUM.

image description AXRHSTOS | Αυγούστου 3, 2012 2:38 μ.μ. | Reply
ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ;
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ Μ@@@@@@. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΝΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΚΑΙ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/07 ΤΗΝ 15/07. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΠΙΤΗΣΗ ΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ Η ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ; ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!! ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ; ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΙ.
image description ΧΡΥΣΑ | Αυγούστου 3, 2012 2:15 μ.μ. | Reply
κατι με τον Νταλαρα μου ηρθε στο νου αλλα δεν κανει να το πω ..... κατα τα αλλα , αντε να δεις χαιρι και προκοπη .....Ας παρουν τη δοξα οι Γ.Γ. και οι υπουργοι που φεραν εις περας το βαρυ αυτο εργο και μεις συνεχιζουμε γιατι για οποιον δεν καταλαβε καλα, αρχισαν οι ελεγχοι για ΟΛΕΣ τις επιστροφες (ηρθε ενας για 18 ευρω) και για ολες τις τροποποιητικες που θα ειναι παρα πολλες .....Ειστε μακρια νυχτωμενοι αν θιγεστε κιολας αντι να σκυψετε να δειτε τα πραγματικα προβληματα.....
image description AAA | Αυγούστου 3, 2012 3:14 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ................ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ(ΑΠΟ ΒΟΛΟ) ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΕΧΩ ΑΛΛΕΣ 170 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Juan.. | Αυγούστου 3, 2012 3:48 μ.μ. | Reply
ΟΙ 2500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ..... ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝΝΝ ... ΕΙΣΤΕ ... ΠΟΛΥ ..... Σ Ι Ω Π Η Ρ Ο Ι ,.....!!!!!!! ΚΥΡΙΟΙ.. !!!!
image description POTEMKIN | Αυγούστου 3, 2012 3:32 μ.μ. | Reply
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΣ? ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!! ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.....
image description ασημος | Αυγούστου 3, 2012 3:59 μ.μ. | Reply
Μας υποχρεώσαν να υποβάλλουμε έως 31-07-2012 με ανοιχτό σύστημα από 9-5-2012, δουλειά που οι υπάλληλοι των ΔΟΥ την έκαναν έως 30-11-. Καταντήσαμε να παρακαλάμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας και να μην εκτεθούμε ως άτομα και ως επαγγελματίες. Ανεχόμαστε τον κάθε Γενικός Γραμματέας - ευκαιριακό - να βγαίνει στα ΜΜΕ και να μας κάνει κήρυγμα και υποδείξεις, και να μας απειλεί. Δεν μας έφτανε μόνο αυτό..............έχουμε και τους εκπροσώπους μας με τις ανακοίνωσεις τους να μας αποδείκνείουν μαζί με τη
ΠΟΦΕΕ ότι δεν εκπροσωπείτε τον κλάδο μας. Αν κρίνω από εσάς που μας εκπροσωπείτε τοτε....Είμαστε μαλάκες αναξιοπρεπείς, ανοργάνωτοι, καραγκιόζηδες
image description Ενας "κρίσιμος"απολογισμός | Αυγούστου 3, 2012 3:10 μ.μ. | Reply
Κατ΄αρχήν ο απολογισμός είναι μάλλον ΧΡΗΣΙΜΟΣ παρά κρίσιμος γιατί καλές οι δηλώσεις αλλά και λίγα Ελληνικά δεν βλάπτουν.Τέλος δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτού του "κρίσιμου" απολογισμού γιατί κατά τον ίδιο τρόπο οι χειρούργοι θα έπρεπε να έλεγαν τον αριθμό των επεμβάσεων που έκαναν οι δικηγόροι τον αριθμό των παραστάσεων που είχαν κλπ.Τη δουλειά μας κάνουμε κύριοι και δεν θέλουμε ούτε μπράβο ούτε ευχαριστώ απο κανένα!!!
image description KLP | Αυγούστου 3, 2012 4:28 μ.μ. | Reply
"........ συνάδελφοι που δεν αμείβονται για τη δράση τους αυτή, και παράλληλα με τον φόρτο της δικής τους δουλειάς, ξοδεύουν πολύ περισσότερο χρόνο για να αποκτήσει την αξιοπιστία και το κύρος ..........."
ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ κ.κ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ.
ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΗΤΑΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ?
ΠΩΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ? Η ΛΕΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΥΚΗ ΑΠΟΧΗ ΚΛΠ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ? ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΧΝΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΨΑΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΑΣ........
image description ΜΑΙΡΗ | Αυγούστου 3, 2012 4:09 μ.μ. | Reply
ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΙΓΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ι ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ, ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!!!! ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!!! ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!!!!!
image description SARAKINOS | Αυγούστου 3, 2012 4:43 μ.μ. | Reply
Αν πιστεύετε , συνάδελφοι της Αθήνας, αυτά που γράφετε, είσθε άξιοι της τύχης σας και των όσων διαβάζετε στα προηγούμενα σχόλια. Εγώ μ ε τα λίγα ελληνικά που ξέρω, διάβασα μια υποτελή σχέση με το Υπουργείο, που δεν νομίζω ότι την έχει ανάγκη ο υπεύθυνος υπουργός. Ούτε και το υμνολόγιο για την "δύσκολη" δουλειά των συνδικαλιστών της Ομοσπονδίας, μας αφορά, γιατί κανείς μας δεν ζήτησε να απαιτήσει παρατάσεις από το ΥΠΟΙΚ. Αυτό που ζητήσαμε να κάνει και δεν έκανε, είναι η έγκαιρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των υπεύθυνων του υπουργείου για τον όγκο της δουλειάς που έχουμε την φετεινή χρονιά και η δυσλειτουργία του συστήματος του taxis. Αντί για αυτό , περίμενε στην άκρη , ώσπου φούντωσε η οργή των συναδέλφων και την υποχρέωσε να εμφανισθεί, εκλιπαρώντας ολιγοήμερες παρατάσεις. Και εσείς εμφανιστήκατε σήμερα με τον απολογισμό σας, που ήταν επανάληψη των αριθμών που δίνει στην δημοσιότητα καθημερινά η ΓΓΠΣ. Λυπάμαι , αλλά δεν μπορούμε να σας ακολουθήσουμε , τουλάχιστον από το νησί μας, που τραβάμε τα πάνδεινα αυτές τις μέρες.
image description ΣΟΦΙΑ___2 | Αυγούστου 3, 2012 4:15 μ.μ. | Reply
βγαίνει μια ανακοίνωση να υπερασπίσει το κυρος των λογιστών και κάποιοι ανωνυμα λένε οτι τους κατέβει.Τουλάχιστον το βλέπω άνανδρο!
image description SARAKINOS | Αυγούστου 3, 2012 4:09 μ.μ. | Reply
Ποιους αποκαλείς ανώνυμους, γιατί εγώ δεν είμαι. Και που είδες την υπεράσπιση του κύρους μας, όταν αυτοί το καταρράκωσαν με την τακτική τους. Πρέπει να κατανοήσεις κάποια πράγματα κοπέλα μου, πριν γράψεις για ανανδρία...
image description ElenaAnele | Αυγούστου 5, 2012 11:04 π.μ. | Reply
ΕΣΥ ας πούμε, είσαι ΕΠΩΝΥΜΗ τώρα που μιλάμε....?
Αλλά, ναι μωρέ, είσαι η ΣΟΦΙΑ_2.. Αν ήσουν η ΣΟΦΙΑ σκέτο, τότε θα συγκαταλεγόσουν κι εσύ στους ανώνυμους!
image description ΑΝΩΝΥΜΟΣ | Αυγούστου 3, 2012 4:16 μ.μ. | Reply
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 200 ΑΤΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΕΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟ ΛΟΙΣΤΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
image description KALASTY | Αυγούστου 3, 2012 6:23 μ.μ. | Reply
Προς στιγμή μπερδεύτικα για το ποιός κάνει την ανακοίνωση...η ΕΦΕΕΑ ή το Υ.Ο...είπα μάλλον η κούραση θα είναι...έλα όμως ότι τελικά είναι πακέτο...2 σε 1.
Αφού δεν ντρεπόμαστε λίγο...τι άλλο μας μένει να πούμε!
Τον κρισιμότερο απολογισμό τον έχετε κάνει για να μας πείτε και εμάς
ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???Αυτόν το έχετε κάνει...εεε?
Φροντίστε εσείς εκεί στην Αθήνα που είναι και το πεδίο μάχης να ενωθείτε για να συσπειρωθεί ο κλάδος μας γιατί δεν μας χρειάζονται δεν ξέρω κι εγώ πόσες ενώσεις και ελάτε να μας πείτε μετά για υπεράσπιση του κύρους μας!
image description ELISABETH | Αυγούστου 3, 2012 6:45 μ.μ. | Reply
ΧΑΧΑΧΑΧΑ......... ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.... ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΠΑΙΤΕΣ, ΖΗΤΟΥΛΕΣ ....... ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!
image description broster | Αυγούστου 3, 2012 6:28 μ.μ. | Reply
Σοφια_2 , αν μας πείτε που είδατε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση προστατεύει το κύρος των Λογιστών , τότε είμαι πρόθυμος όχι μόνο να ζητήσω ταπεινα συγνώμη , αλλά να γίνω ο πιο ένθερμος υποστηρικτής , έως τότε επιτρέψτε μου να μπορώ να (κατα)κρίνω όχι τις ενέργειες , αλλά την απραξία που επέδειξε και ο συγκεκριμένος σύλλογος .
Α ναι και αν εμείς είμαστε ανώνυμοι (είναι πολύ εύκολο να βρείτε ποιοί έγραψαν τι) τότε εσείς με ένα Σοφια 2 τι είστε ???????????
image description Thanos | Αυγούστου 3, 2012 7:09 μ.μ. | Reply
ΣΟΦΙΑ_2
ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Μ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ
ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΒΓΗΚΕ.
ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

ΦΙΛΙΚΑ
image description potemkin | Αυγούστου 3, 2012 7:58 μ.μ. | Reply
ειδε κανεις τον φιλο μας στο σκαι πριν λιγο να λεει οτι η καθυστερηση των δηλωσεων δεν ειναι μονο απο αμελεια των συναδελφων του??????? εισαστε καλα ρε ηλιθιοι?????? δεν με θυμαται ο γιος μου με τις μαλακιες που γινονται τα τελευταια δυο χρονια και αντι να γινει της κορεας μιλαμε σαν να ειμαστε τα νομιστερακια????? ντροπη σας....να βρασω την επιστημονικη σας οντοτητα...που ειναι η αξιοπρεπεια σας??? φερτε τωρα τον εκπροσωπο των φαρμακοποιων!! αυτος τουλαχιστον λεει κατι....γιατι απο λογιστες χορτασαμε...
image description KALASTY | Αυγούστου 3, 2012 8:32 μ.μ. | Reply
Ποιός είναι αυτός ο "καλός" συναδέλφος?
image description ELISABETH | Αυγούστου 3, 2012 8:50 μ.μ. | Reply
+++++++
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ_2 ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ.. ΜΑΣ ΕΙΔΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΝΟΣΕΙ ΛΙΓΟ!
image description ΕΡΩΤΗΣΗ; | Αυγούστου 3, 2012 8:30 μ.μ. | Reply
AYTOI EINAI ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ή ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;;;;;
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ!!!
image description στεφανος______ | Αυγούστου 3, 2012 8:42 μ.μ. | Reply
μπαινει εδω κάποιος που θέλει να κρίνει το επίπεδο και το ήθος των λογιστών και τι συμπέρασμα βγάζει ?
image description DIP | Αυγούστου 3, 2012 8:22 μ.μ. | Reply
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ TAXHEAVEN, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΕΕΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ, ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ? ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ "ΣΥΛΛΟΓΟ" ΑΠΟ 50 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ?
image description Thanos | Αυγούστου 3, 2012 9:31 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΛΟΊ΄ΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ .
ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ;
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;
ΜΕ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ;ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ Ή ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ .
ΑΝ ΤΙΣ ΔΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 300,000 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΡΙΝ ΤΟ 2013
ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ.

image description ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΟΣ | Αυγούστου 3, 2012 9:44 μ.μ. | Reply
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Α. ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ Σ' ΑΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ. ΠΡΟΤΡΕΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ...
image description BASILHS ΓΙΑΝΕΝΑ | Αυγούστου 4, 2012 12:03 π.μ. | Reply
ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΙΜΑ
image description kostas | Αυγούστου 4, 2012 1:06 π.μ. | Reply
geloio kai athlio auto to keimeno.
image description Your Name | Αυγούστου 4, 2012 1:18 π.μ. | Reply
Οι αριθμοί μου δε θα συμπληρώσουν ένα σύνολο
δάκρυα συνωστίζω στα καιόμενα μάτια μου
δεν έχω τώρα πια τίποτα άλλο απ την πραγματικότητα
ξεφεύγοντας απ όλες τις αθλιότητες της μαγείας
αισθάνομαι κωμικά τα σύμβολα και τους ανέραστους νόμους σας
όπου σαλιώνει με χαρτόσημα η νοησιαρχία.
Σε όλα ενάντιος εκτίω μακρόπνοη την ματαιότητα...

Νίκος Καρούζος - Ποιήματα β 1979-1991

image description ANDRONICK | Αυγούστου 4, 2012 2:57 π.μ. | Reply
ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΤΟΥ Υ.Ο. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΗ, ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10, 15/08.
image description ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ | Αυγούστου 4, 2012 4:49 π.μ. | Reply
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ,ΣΠΙΤΙ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ Υ.Ο.ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΑΡΗ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΜΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο "ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ"ΚΑΙ "ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ" ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ Φ.Π.Α. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΑΝΕ.ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΝΥΧΤΕΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ. ΧΟΡΤΑΣΕ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΠΑΠΕΣ, ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ,ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΑΣΙΕ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ,ΣΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .
image description ElenaAnele | Αυγούστου 5, 2012 12:07 μ.μ. | Reply
Αυτό όντως δε λέγεται "συνδικαλισμός"... ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ λέγεται!
Κι αν ΕΝΑΣ από δαύτους δούλεψε "επιβεβλημένα" ξενυχτώντας, ας έρθει να μου τρυπήσει τη μύτη!

Δεν είναι "υποτιμητικά" τα σχόλια των συναδέρφων σας κύριοι. ΕΠΙΕΙΚΗ είναι γιατί τελικά οι περισσότεροι είστε ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ!
image description tzimdim | Αυγούστου 4, 2012 7:02 π.μ. | Reply
Αφού αποδείξαμε στην πράξη την παραγωγικότητα μας σε αντίθεση με τους "τεμπέληδες της ΕΦορης κοιλάδας", με το καλό τώρα να αναλάβουμε για ανταμοιβή και τις εισπρακτικές του δημοσίου. Δε φτάνει που μουτζουρώσαμε τους πολίτες αυτής της χώρας(ακόμα και του άνεργους και τους πεινασμένους) με 6 δις φόρο εισοδήματος. Ας το ξεγομαριάσουμε τώρα και με φαεινές ιδέες για το πώς θα εισπραχτούν οι φόροι, σε 3 σε 7 ή σε 10 δόσεις.Τόσο καλά και υπάκουα παιδιά δεν το φανταζόταν η τρόικα ότι θα βρεί στον κλάδο μας. Εμείς είμαστε από "σπίτι" καθόμαστε και ξενυχτάμε στην δουλειά, δεν τα σπάμε στο Σύνταγμα. Προσπάθησε κανείς μας αργά το βράδι να δει τη φάτσα του στον καθρέπτη?. Εγώ είδα να σχηματίζονται στο πρόσωπο μου τα πρώτα χαρακτηριστικά του άγριου θηρίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ συνάδελφοι θα καταντήσουμε λαομίσητοι γιατί συνεργαζόμαστε υποτακτικά σε ότι απάνθρωπο νομοθετούν. Πρόπερσι με το 3842, θίξανε την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια. Πήγαμε κάτι να κάνουμε, να αντιδράσουμε με μια διαδικτυακή κίνηση. Γρήγορα βάλαμε τα κεφάλια μέσα καθώς μας την έπεσαν κάποια κυκλώματα των ΜΜΕ, του υπουργείου και των συντεχνιών μας. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από τον Σεπτέμβρη.
Ας αποφασίσουμε να συμμετάσχουμε και μεις στο πανηγύρι των πεινασμένων και της γής των κολασμένων. Και γυρίστε λίγο ανάποδα τις τσέπες σας. Έχετε εισπράξει τον ΦΠΑ για τις ΑΠΥ που εκδίδετε με πίστωση?. Πως θα τον αποδόσετε?. Εγώ ακόμα χρωστάω 1800 ευρώ από πέρυσι. Θα κυνηγάμε και την ουρά μας στο τέλος?. Τόσο πολύ χάλια, και βαυκαλιζόμαστε για τις επιτυχίες μας?. Χαίρω πολύ Κοτσιαρής που λένε. Η σύγχρονη τεχνολογία της πληροφορικής μπορεί να απογειώσει την παραγωγικότητα της εργασίας. Αυτό όμως σημαίνει λιγότερη δουλειά και περισσότερους καφέδες στην παραλία. Οχι εργασιακή σκλαβιά στο "κλουβί" μας μακριά από συγγενείς και φίλους ΚΑΙ μάλιστα ΑΜΙΣΘΙ. Αν κατάλαβα τους κάναμε μάγκες,αναλάβαμε χωρίς εργολαβία την δουλειά ενός ολόκληρου συστήματος, εκθέσαμε χιλιάδες εργαζόμενους των ΔΟΥ που δεν φταίνε αυτοί για το αίσχος που συντηρούσαν οι κυβερνήσεις διαχρονικά, και τώρα τους βάζουμε στο στόμα του λύκου για εφεδρείες, απολύσεις και ότι άλλο θα ορεξευτεί η τρόικα οσονούπω.
Μας είδαν που γαμ.......... πλακώσανε και οι γυφ.... .Αυτό είνα το συμπέρασμα που εξάγει το αρρωστημένο μου μυαλό και όχι τα κουρκουλίκια των ΕΦΕΕΑ κλπ.
image description SARAKINOS | Αυγούστου 4, 2012 9:20 π.μ. | Reply
Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι σε αυτά που γράφεις, για την αστεία ανακοίνωση της ΕΦΕΕΑ. Μπράβο σου και κουράγιο...
image description maria | Αυγούστου 4, 2012 8:33 π.μ. | Reply
tzimdim
μπράβο παληκάρι μου,ν αγιάσει το.. χέρι σου όλα σωστά ότι έγραψε.
image description Γιωργος | Αυγούστου 4, 2012 10:31 π.μ. | Reply
ΠΑΙΔΙΑ , ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ......ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.....ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ (ΘΕΩΡΟΥΝ) ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΤΟΙ ..... ΝΑ ΧΕΡΑΙΣΤΕ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΟΣΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ...... ΚΑΙ ΑΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΝ....ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΣΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ...!
image description SARAKINOS | Αυγούστου 4, 2012 11:01 π.μ. | Reply
Φίλε Γιώργο, δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Ο ρόλος μας δεν είναι μόνο να καταχωρούμε τιμολόγια και να τυπώνουμε βιβλία. Αυτά τα κάνουν και τα παιδιά που έχουμε στα γραφεία μας. Ο ρόλος μας είναι η καθοδήγηση, η στήριξη και υποστήριξη των πελατών μας. Είναι το φοροτεχνικό κομμάτι της δουλειάς μας και αυτό δεν μπορούν να μας το πάρουν. Αν είναι μόνο καταχωρήσεις, τότε , ναι, θα εξαφανισθούν τα γραφεία μας. Φιλικά.
image description PETRAKI | Αυγούστου 4, 2012 7:58 μ.μ. | Reply
ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ
image description ΝΙΚΟΣ____ | Αυγούστου 4, 2012 10:49 π.μ. | Reply
Δεν ξερω ποιός συλλογος ή ενωαση θα μας εκπροσωπουν αλλά χωρίς καποιο τέτοιο όργανο δεν θα κανουμε τίποτε.Κλείστε τα γραφεία συνταξιούχων άμεσα.Αυτό είναι βήμα π.χ.
image description ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΟΣ | Αυγούστου 4, 2012 11:33 π.μ. | Reply
ΓΙΩΡΓΟ, ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ...
image description maria | Αυγούστου 4, 2012 11:55 π.μ. | Reply
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ...ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ...
image description monte | Αυγούστου 4, 2012 11:56 π.μ. | Reply
Σήμερα ο γιός μου 3,5 χρονών με παρακάλεσε να μην πάω πια δουλειά για να παίξουμε και το 5 μηνών μωρό μου με είπε μπαμπα αφού επιτέλους με είδε λίγη ώρα παραπάνω στο σπίτι.Μάλλον πρεπει να κοιτάξουμε λίγο δίπλα μας και να δούμε την ποιότητα ζωής μας.Ντρέπομαι για τις δηλώσεις των τελευταιών ωρών που έστειλα και για την ποιότητα δουλειάς μου κάτω από την πίεση που βίωσα.Λυπάμε που δεν έχω την δύναμη να κλείσω το pc μου .Καλή σας ημέρα εγώ πάω να δώ την οικογένεια μου τα λέμε τον Σεπτέμβρη .
image description ΧΡΥΣΑ | Αυγούστου 4, 2012 11:20 π.μ. | Reply
tzimdim Είπε:
.................. Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από τον Σεπτέμβρη. ................ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΜΩΣ


image description tzimdim | Αυγούστου 4, 2012 12:53 μ.μ. | Reply
Χρύσα το εναρκτήριο λάκτισμα κάθε χρόνο δίνεται στα εγκαίνια της ΔΕΘ.
image description SOFIA1 | Αυγούστου 4, 2012 12:30 μ.μ. | Reply
Καλημερα και απο μενα.Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοια δελτία τύπου...Μήπως ζούμε σε άλλο πλανήτη ή απλώς είμαστε ανεπαρκείς και χρειάζεται να έρθουν κάποιοι ικανότεροι να μας αντικαταστησουν?Ίσως κάποιοι από τους ανευθυνουπέυθυνους ξερόλες που κατά καιρούς εμφανίζονται στα καναλια.....
image description ΕΙΡΗΝΗ | Αυγούστου 4, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
Βλέποντας τον τίτλο, περίμενα ένα πραγματικό απολογισμό, αλλά απογοητεύτηκα πλήρως. Θεωρώ απαράδεκτο να βγαίνει ο οποιοσδήποτε σύλλογος να ευλογάει μόνος του τα γένια του, και γιατί;;;Επειδή οι συνάδελφοι υπερέβαλλαν εαυτόν για να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις που τους επέβαλλε με το ζόρι το Υ.Ο.Ο., το ΙΚΑ, το Υπουργείο Εργασίας κ.ο.κ.::: Μπορεί εσείς να θέλετε να τα έχετε καλά με τον κάθε υπουργό, υφυπουργό, γ.γραμματέα,διευθυντή, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που αφορά το σύνολο των συναδέλφων. Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι γλυκό χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται!!! Δεν μας ενδιαφέρει η επαιτεία αλλά η απαίτηση, και να σας το πω τελείως ωμά στα παλαιά μου τα παπούτσια η αναγνώριση του Υ.Ο.Ο. Απαιτούμε να έχουμε και δικαιώματα όχι μόνο ευθύνες. Αντί λοιπόν να ευλογείτε τα γένια σας, ας ασχοληθούμε όλοι μαζί για την ουσιαστική αναβάθμιση του ρόλου μας, με συγκεκριμένες προτάσεις.Με τέτοιες ανακοινώσεις, μην περιμένετε να ακούσετε και καλά λόγια. Κανένα νεότερο για τον κώδικα δεοντολογίας έχετε να πείτε; Γιατί από όσο γνωρίζω, έχει παγώσει στο Ο.Ε., η κάνω λάθος; Έχει πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί... Ο απολογισμός του κλαδου μας δεν είναι για δάφνες, δυστυχώς είναι ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων. Και ξέρετε κάτι, αν κάποιοι χρειάζονται ευχαριστίες, είναι όλοι οι συνάδελφοι που ξέχασαν σπίτι,ύπνο, οικογένεια για να αντεπεξέλθουν, αυτούς πρέπει να τιμήσετε και όχι τον εαυτό σας, να μην πώ για το Υ.Ο.Ο. Α και πούσαι Σοφία, ούτε εγώ είμαι ανώνυμη, όσο για θέματα ανανδρίας, ψάξε λίγο πιο κοντά σου...
image description ΜΑΡΙΑ | Αυγούστου 4, 2012 3:15 μ.μ. | Reply
Πριν ενα χρονο περιπου,εξεφρασα την ντροπη μου για την αδιαφορια που δειχνει ο κλαδος μας και τα συνδικαλιστικα μας οργανα στα προβληματα της κοινωνιας..ενας κλαδος που μπορει να παγωσει το συμπαν,να κανει απεργια ,και να μη βεβαιωνεται και να μη πληρωνεται καμμια απολυτως υποχρεωση...πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εχουμε παθει και δεν αντιδρουμε...ειμαστε βολεμενοι? αληθεια,κανατε απολογισμο κ.συναδελφοι για το τι απεδωσε η εξαντλητικη εργασια μας(για την ευθυνη,δεν θα μιλησω γιατι δεν πληρωνεται με τιποτα) ..θυσιασαμε προσωπικες στιγμες,διαλυσαμε το νευρικο μας συστημα,ξενυχτησαμε,κουραστηκαμε..για ποιο λογο? για να καταδωσουμε,οπως ευστοχα ειπε ενας συναδελφος τους πολιτες,για να βεβαιωσουμε φορους που θα εξαθλιωσουν την ηδη απελπισμενη κοινωνια? δεν ξερω αν συμμετειχατε στις απεργιες,αν κλεισατε το γραφειο σας,αν πληρωσατε τα χαρατσια σας,αν απαιτησατε αμοιβη απο ανεργους,αν πληρωνεστε απο τους πελατες,αν καλυπτετε τις υποχρεωσεις σας,αν ειστε περηφανοι οταν κοιταζεστε στον καθρεπτη σας....εγω παντως που εχω συμμετεχει στις περσινες κινητοποιησεις(χωρις να ανηκω σε κανενα πολιτικο χωρο),και μαλιστα εποχη δηλωσεων και τρομερης πιεσης και εχω χαλασει τα ματια μου απο τα δακρυγοντα,ντρεπομαι για τον κλαδο μας,αισθανομαι σαν κακοπληρωμενος καταδοτης της κατοχης.,ανησυχω για το μελλον και τις καθε ειδους "καρτες",χαρατσια,φορους,που ερχονται και αναρωτιεμαι γιατι η γενια μας ντροπιαζει την μια χωρα που στο παρελθον εδειξε τολμη,θαρρος,αυτοθυσια,γενναιοτητα και παλεψε για τα δικαιωματα της και την δημοκρατια..εμεις εχουμε τομοκρατηθει απο τις απειλες οτι θα πεσει ο ουραντος στο κεφαλι μας αν δεν ειμαστε καλα και υπακουα παιδια,εχουμε παραδωθει αμαχητι και ετοιμαζομαστε να δωσουμε στα παιδια μας εναν κοσμο που δεν αξιζει ακομα και στους εχθρους μας..ας παμε τωρα τις διακοπες μας,αφηνοντας απληρωτες υποχρεωσεις πισω μας,και ας γυρισουμε τον σεπτεμβρη,να δουλεψουμε για την τροικα,ελπιζοντας στα ψιχουλα που πληρωνομαστε για να την βγαλουμε οπως και οσο μπορουμε..γι αυτο μρφωθηκαμε,γι αυτο ξενυχτησαμε,,γι αυτο προσπαθησαμε? αλλα ονειρα ειχαμε ,και για μας και για τα παιδια μας..αλλα δεν κανουμε τιποτα για να τα πραγματοποιησουμε...και φταιμε εμεις γι αυτο..και μονο εμεις..
image description AXRHSTOS | Αυγούστου 4, 2012 10:16 μ.μ. | Reply
ΜΑΡΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ, ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΛΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!
image description ELISABETH | Αυγούστου 4, 2012 6:40 μ.μ. | Reply
Και όλα αυτά κάτω από «τη δαμόκλεια σπάθη» και το άγχος των νέων ευθυνών -που προσθέσανε οι διατάξεις του νόμου- έναντι της «αίολης», δυστυχώς, ακόμα πιστοποίησης του επαγγέλματος.

• Το σύστημα λειτούργησε, από την ημερομηνία που άνοιξε για τα φυσικά πρόσωπα, συνολικά 88 ημέρες.

• Μέχρι πέρυσι οι Εφορίες παραλάμβαναν και εκκαθάριζαν δηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι και τον Νοέμβριο.

ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?????? ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝ, ΔΟΥΛΕΥΑΝ "ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ" ΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΟΙ??? ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.. ΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ. ΙΚΕΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ (ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΔΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑΣ ΜΑΣ ΣΕΒΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ?????????
image description Costas | Αυγούστου 4, 2012 9:51 μ.μ. | Reply
Παιδιά και του χρόνου τα ίδια με τις Ποφεε εφεε και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις των 200 ατόμων
Να τους χαιρόμαστε χαλαρωστε για λίγο γιατι έρχονται κι αλλα
Καλό καλοκαίρι
image description COSTAS FROM THE ISLAND | Αυγούστου 5, 2012 10:33 π.μ. | Reply
Κυριακή πρωί και οι μ.....κες δουλεύουν αντί να πάνε για ένα μπάνιο με τα παιδιά τους ή τους φίλους τους. Συγχαρητήρια στις ΠΟΦΕΕ, ΕΦΕΕ, ΠΕΦΕ, και λοιπούς τσάτσους του υπουργείου και του συστήματος γενικότερα, για τους εποικοδομητικούς απολογισμούς και τα ευχολόγια. Βέβαια συνάδελφοι μην περιμένετε να διαβάσουν αυτά που γράφουμε. Εκτός αν έχει Wi Fi στην Ψαρού!!!
image description Καθηγητής Μυστήριος | Αυγούστου 5, 2012 5:29 μ.μ. | Reply
To χειρότερο απ' όλα είναι ότι απουσιάζει παντελώς η τσίπα! Ντροπή σας, μόνο αυτό έχω να πω, η ανακοίνωση θα μπορούσε να είχε γραφτεί από τον τελευταίο υπηρεσιακό παράγοντα του υπουργείου οικονομικών. Κουβέντα για το πότε άνοιξε το σύστημα, τσιμουδιά για την υπολειτουργία του taxis, ευχολόγια και δυστυχώς οι "συνάδερφοι" ξέχασαν τη δουλειά που κάνουμε και τις συνθήκες υπό τις οποίες παλεύουμε. Και δεν ξέρω γι' αυτούς, εγώ πάντως βαρέθηκα να δουλεύω στο παρακαλετό, χωρίς καμία ενημέρωση και με 40 βαθμούς να τρέχω και να μην προλαβαίνω. Ζω για τη στιγμή που οι γνωστοί υποψήφιοι θα έρθουν στο γραφείο μου για να διεκδικήσουν την ψήφο μου. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος που θα είναι κοντά...
image description Thanos | Αυγούστου 6, 2012 12:45 π.μ. | Reply
ΚΥΡΙΑΚΗ,ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ.
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΩ.
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ,
ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ
ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ
ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ
ΑΛΑΖΩΝΕΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
image description POTEMKIN | Αυγούστου 6, 2012 1:54 π.μ. | Reply
ΑΡΚΕΤΟΙ ΙΔΡΩΝΟΥΜΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .....ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΛΕΩ ΜΑΛ......???
image description ΟΛΓΑ | Αυγούστου 6, 2012 6:09 π.μ. | Reply
ΕΓΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΩ ΟΛΕΣ . ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑΓΙΝΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ!!!!!!!!!!
image description ΕΛΕΝΗ | Αυγούστου 6, 2012 9:58 π.μ. | Reply
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΜΑΣ...ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ 'Η ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο