Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Λογιστών Κέρκυρας προς την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

Προς το Πρόεδρο και το Δ.Σ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε 

Κοιν.: Όλους τους Συλλόγους της χώρας.

Κέρκυρα 2 Αυγούστου 2012

Κύριε Πρόεδρε, 

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι 

Άλλη μία ήττα για τους Φοροτεχνικούς – Λογιστές είναι οι δηλώσεις από την Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων που με μεγαλοψυχία δηλώνεται ότι δεν θα φανούν αυστηροί και θα αφήσουν ‘’ ανοικτό ‘’ το σύστημα για την υποβολή των δηλώσεων μέχρι το πρωί της Δευτέρας - όχι σίγουρα - και αυτό σιωπηρά. 

Αυτό ονομάζεται ‘’ ξαφνικός θάνατος ‘’.

Γ.Γ.: Δεν υπάρχει καμία απόφαση για παράταση. Το σύστημα θα μείνει ανοικτό.

Δήλωση σαφής και κατηγορηματική στο αίτημα ενός κλάδου επαγγελματιών για ορισμό καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων μέσα στον Αύγουστο. (θυμίζουμε ότι η 31 Ιουλίου δόθηκε με το πρόσχημα των εκλογών). 

Υπενθυμίζουμε ότι για το Ε9 η τελευταία παράταση ήταν ‘’ μέχρι το Πάσχα ‘’ (άλλη σαφής δήλωση) και το σύστημα έκλεισε 16 Ιουλίου.

Προφασίζονται ότι όταν δίνουν παράταση δεν υποβάλλονται δηλώσεις - αυτό είναι νέα ανακάλυψη γιατί Δηλώσεις Φ.Ε μόνον φέτος υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω internet - αποφάσισαν όχι την παράταση αλλά την ‘’ σιωπηρή’’ παράταση.

Επομένως αναγνωρίζουν ότι οι παρατάσεις που δόθηκαν έφεραν πίσω το σύστημα υποβολής των δηλώσεων – όχι της εκκαθάρισης τους.

Συνήθως μέσα Ιουλίου υποβαλλόταν οι δηλώσεις γιατί στην συνέχεια δίνονταν οι καλοκαιρινές άδειες και εκκαθαρίζονταν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Επειδή οι συνάδελφοι δεν καταλαβαίνουν από τέτοιου είδους δηλώσεις, που μας προσβάλλουν και να υποτιμούν.

Εμείς ζητάμε:

1. Σαφείς καταληκτικές ημερομηνίες για όλα τα αντικείμενα στο πρότυπο των δηλώσεων Φ.Π.Α..

2. Παράταση των δηλώσεων Φ.Ε οικ. Ετους 2012 μέχρι τις 20 Αυγούστου (πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να δείξουμε ότι αυτό που λέμε το εννοούμε).

3. Δυνατότητα υποβολής τροποποιητικών δηλώσεων Φ.Ε μέσω διαδικτύου.

-----------------------------------

Αγνοείται επιδεικτικά ο ρόλος και η χρησιμότητα του Φοροτέχνη – Λογιστή αλλά και η βασική φιλοσοφία του επαγγέλματος που απαιτεί ΟΡΓΑΝΩΣΗ των εργασιών και ΓΝΩΣΕΙΣ πολλών αντικειμένων, γνώση που πρέπει να αφομοιωθεί και αφορά νόμους και διατάξεις που σχετίζονται την περιουσία και επομένως και την τιμή των πελατών που μας εμπιστεύονται αλλά και την χρήση Η/Υ και των κάθε λογής προγραμμάτων των διαφόρων υπηρεσιών (τελευταίο η εγγραφή στο Γ.Ε.ΜΗ. μέσω των κωδικών της Γ.Γ.Π.Σ. ΟΠΕΚΕΠΕ – ΟΓΑ).

Ζητάμε από την Π.Ο.Φ.Ε.Ε 

1. Να απαιτήσει και να λάβει ακριβή καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων Φ.Ε.

2. Να ενημερώσει επισήμως τους κατά τόπους Συλλόγους.

3. Να αναδείξει τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί ο κλάδος.

4. Να αναδείξει το γεγονός ότι με 500,00 ευρώ θα επιβαρυνθούν φορολογούμενοι μικρών εισοδημάτων, μεγάλης ηλικίας και κυρίως οι συνάδελφοι από κάποια πιθανή αμέλεια.

5. Να θέσει το θέμα των τεκμηρίων σχετικά με παλιά μεγάλα σπίτια με βοηθητικούς χώρους σε χωριά, που τυχαία κάποιοι κατέχουν και καλούνται να πληρώσουν υψηλούς φόρους, αφού εμπίπτουν στα τεκμήρια διαβίωσης.

6. Να αναδείξει το θέμα της σύλληψης για μικροποσά και να διεκδικήσει να αλλάξει το όριο στις 150.000 ευρώ, όπως αρχικά ανακοινώθηκε.

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Λ.ΚΕ.

ΥΓ. Με τελευταίες δηλώσεις του Γ.Γ αμφισβητείται και η Κυριακή 5/8 σαν καταληκτική ημερομηνία. 

Μπορεί κάποιος να δώσει μία ευθεία και ειλικρινή στο ερώτημα μας και όχι να μας συμπεριφέρονται σαν τους τελευταίους υπηκόους ενός καταρρέοντος βασιλείου;
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SARAKINOS | Αυγούστου 2, 2012 4:45 μ.μ. | Reply
Κάποιοι πρέπει να λένε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπράβο στους συνάδελφους από την Κέρκυρα για τις σωστές και - κυριολεκτικά - ζωτικές θέσεις που πήραν και , σύμφωνα με την απαίτηση της ΠΟΦΕΕ, απευθύνονται "ιεραρχικά" στην ανώτερη συντονιστική αρχή του κλάδου μας. Ελπίζουμε οι διοικούντες τον κλάδο μας να λάβουν θέση ανάλογη με το αξίωμα και την ευθύνη τους και να περισώσουν ότι μπορούν, έστω και την υστάτη ώρα. Δεν είναι τα ξενύχτια μας που ζητάμε να αναγνωρισθούν, είναι τα βαρύτατα επαπειλούμενα πρόστιμα, που αναπαράγουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ με συνέπεια να τρομοκρατούν τους απλούς και ανίδεους μικροφορολογούμενους , που τους κατηγορούν για φοροαποφυγή. Τα συγχαρητήριά μας από την Πάρο και καλή ευόδωση των προσπαθειών σας.
image description ΜΑΡΙΑΖΑΚ | Αυγούστου 2, 2012 5:14 μ.μ. | Reply
ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ Φ.Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ...ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ "ΤΑΒΛΟΜΕΣΑΛΑ" ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ? ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!
image description ΜΑΙΡΗ | Αυγούστου 2, 2012 5:41 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ!!! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, ΜΟΝΙΜΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ!!! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ??? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ?? ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!! ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ INTERNET!!! ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΧΙΟ!!!!
image description . | Αυγούστου 2, 2012 5:44 μ.μ. | Reply
η φορολογική αναμόρφωση πέρσι δεν ήταν μαζί με το E3 φέτος όλα μαζί...
image description STAMATIA | Αυγούστου 2, 2012 8:19 μ.μ. | Reply
PARATASH TWRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description Θεόδωρος | Αυγούστου 2, 2012 8:36 μ.μ. | Reply
Μπράβο στην Κέρκυρα , σίγουρα η ΠΟΦΕΕ αποδείχτηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων , αφού ο κάθε περιστασιακός Γ.Γ κατορθώνει σε λιγότερο απο 2 μήνες να ακυρώνει χωρίς αιδώ και χωρίς καμμία, έστω λεκτική απάντηση - συνέπεια την δημόσια τοποθέτηση της ΓΓΠΣ " ότι αντιμετωπίζουμε -η ΓΓΠΣ- τους λογιστές φοροτεχνικούς ως ισότιμους συνεργάτες"
image description POTEMKIN | Αυγούστου 2, 2012 9:00 μ.μ. | Reply
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΦΕΕ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ.....Η ΠΟΦΕΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΖΗΤΑΕΙ??? ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ.....
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ....ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
image description ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΟΣ | Αυγούστου 2, 2012 9:03 μ.μ. | Reply
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗςΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ;
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...
image description FROM VOLOS | Αυγούστου 2, 2012 9:03 μ.μ. | Reply
ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!
image description ΚΩΣΤΑΣ | Αυγούστου 2, 2012 9:44 μ.μ. | Reply
ΜΠΡΑΒΟ.....
image description ΧΑΛΙ | Αυγούστου 2, 2012 10:37 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.ΣΥΜΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΕΣΣΑ ΕΛΕΟΣ!!!
image description kgeor | Αυγούστου 3, 2012 2:43 π.μ. | Reply
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα συναδελφοι τα ειπατε ολα και για ολους.
image description np | Αυγούστου 3, 2012 12:42 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΑΣΑ ΣΤΟ Σ/Κ
ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Αυγούστου 3, 2012 1:47 μ.μ. | Reply
Συγχαρητήρια στους συναδέλφους της Κέρκυρας και για την επιστολή αλλά και για την διαρκή εγρήγορση !!
Ο άνισος αγώνας δεν φέρνει καλά αποτελέσματα...
Ο χρόνος όμως έχει τον πρώτο λόγο...

image description Thanos | Αυγούστου 3, 2012 1:48 μ.μ. | Reply
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ
ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ.
Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ
ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ
ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ
ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΤΙ - ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ -ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο