Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα του Συντονιστικού Οργάνου Επαγγελ. Συλλόγων Λογιστών Κρήτης για παράταση των δηλώσεων

1. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΓΚΤΩΝ – ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ – ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ
2. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΡΕΘΥΜΝΗΣ 
3. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4. ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ – ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΕΣΣΑΡΑΣ
6. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ – ΕΛ.  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΛΑΣΗΘΙΟΥ

ΚΡΗΤΗ 30/07/2012

Αρ. Πρωτοκόλλου: 42
                                                                                                            
Προς:

- Υπουργό, Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών
- Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων
- Γενικό Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος

ΘΕΜΑ: Αίτημα για παράταση της υποβολής Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος Οικονομικού Έτους 2012

Αξιότιμοι Κύριοι,

Είναι γνωστό ότι μεγάλος όγκος Δηλώσεων Φορολογίας Εισοδήματος δεν έχει υποβληθεί ακόμη, παρά το ότι η προθεσμία υποβολής για τις ηλεκτρονικά υποβαλλόμενες λήγει 31/07/2012.
         
Ζητούμε να δοθεί παράταση έως 20/08/2012 προκειμένου τα λογιστικά γραφεία να μπορέσουν να ολοκληρώσουν την υποβολή τους.  

 
Με εκτίμηση

ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description SARAKINOS | Ιουλίου 30, 2012 12:20 μ.μ. | Reply
Κάτι είναι και αυτό, συνάδελφοι από την Κρήτη. Το πιο ελπιδοφόρο είναι ο συντονισμός σας. Αλλά η έρμη η Ομοσπονδία τι περιμένει να μας πει για την περιβόητη συνάντηση της Πέμπτης; Οι εφημερίδες και οι δήθεν "έγκυρες" πηγές τους, μας έχουν τρελάνει με τα διήμερα. Ας απαντήσει η "ανωτάτη Αρχή" μας επιτέλους.
image description ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Ιουλίου 30, 2012 5:07 μ.μ. | Reply
Ποιος συντονισμός Σαρακίνο; Γιατί ο Σύλλογος μας των Χανίων δεν ήταν καλεσμένος; Ο σύλλογος που βλέπετε είναι ο σύλλογος των Οικονομολόγων που δεν δέχεται μέλη όποιον είναι λογιστής με αδεία παρά μονάχα αν είναι και Οικονομολόγος.
Το μαθαίνω τώρα από το διαδίκτυο...
Καλώ όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους από τους άλλους συλλόγους της Κρήτης να ζητήσουν τον λόγο από όσους οργάνωσαν την προσπάθεια αυτή στο όνομα της "Κρήτης" και γιατί δεν κληθήκαμε να συνεισφέρουμε και εμείς στην προσπάθεια αυτή; Από το ίδιο νησί είμαστε. Δεν νομίζω να είναι απαγορευτικό επειδή είχαμε στείλαμε ήδη επιστολή προς ΠΟΦΕΕ και Υπουργείο. Και το Ηράκλειο έστειλε αλλά το κάλεσαν. Να αντισταθούμε όλοι μαζί σε πρωτοβουλίες από άτομα που όποιος δεν τους αρέσει δεν τον κάνουμε παρέα. Καλώ όλους τους Συλλόγους της υπόλοιπης Κρήτης να πιέσουν ώστε να λαμβάνονται δίκαιες και ηθικές αποφάσεις.
image description SARAKINOS | Ιουλίου 30, 2012 10:37 μ.μ. | Reply
Οταν το έγραψα Κωστή, δεν γνώριζα. Μετά έμαθα και κατάλαβα. Πάντως θα ήταν καλή ιδέα να οργανωθούμε κατά τόπους. Ασε μετά τις δηλώσεις να το δούμε. Καλή συνέχεια...
image description ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΝΙΑ | Ιουλίου 31, 2012 4:38 μ.μ. | Reply
Οπως εχω ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ σε ανύποπτο χρόνο ο "λογιστής" είναι τελικά "ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ"....(ας είμαι και στο πνέυμα των ημερών)......και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε......
image description Κωνσταντίνος [Λακωνία] | Ιουλίου 30, 2012 11:08 μ.μ. | Reply
ΑΧ ΒΡΕ ΕΡΜΕ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ «ΜΑΓΑΖΑΚΙ» ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο