Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Δείτε επίσης

Σ.Α.Λ.Φ. - Ν. Λευκάδας: Αίτημα για παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προς:
- Υπουργό, Αναπληρωτή και Υφυπουργό Οικονομικών
- Γενικό Διευθυντής Φορολογίας Εισοδήματος.
- Προς όλους τους φοροτεχνικούς συλλόγους της χώρας 

Κοινοποίηση:
- M.M.E.- Taxheaven

Θέμα: «Παράταση των φορολογικών δηλώσεων»

Θεωρούμε ότι μεγάλος αριθμός φορολογουμένων δεν έχει προσέλθει στα γραφεία μας, ώστε να εκπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. 

Επίσης είναι θέμα πραγματικό, η αδυναμία όλων μας, να είμαστε εμπρόθεσμοι στις υποχρεώσεις μας. 

Χρειάζεται να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε όσους πολίτες καθυστέρησαν και να δοθούν αρκετές δόσεις σε όσους έσπευσαν να υποβάλλουν νωρίς τις δηλώσεις τους.

Ζητούμε να δοθεί παράταση στις δηλώσεις έως 31/08/2012. Με εκτίμηση
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Λευκάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο