Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Τελευταία ευκαιρία για επαναπατρισμό καταθέσεων

Το υπουργείο Οικονομικών μελετά τρόπους επαναπατρισμού κεφαλαίων, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης απαντώντας στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου σχετικής με τον έλεγχο καταθέσεων του εξωτερικού.

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός, το υπουργείο εκτιμά ότι με το περιουσιολόγιο θα αποκαλυφθούν περιπτώσεις εκείνων που με τα εισοδήματά τους δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την περιουσία που έχουν αποκτήσει. Ο κ. Μαυραγάνης επανέλαβε την προαναγγελία της κυβέρνησης ότι με ειδική νομοθετική ρύθμιση, όσοι δεν έχουν δηλώσει έσοδα θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να το κάνουν και να επιστρέψουν οι καταθέσεις χωρίς πρόβλημα στη χώρα μας. Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description A | Ιουλίου 27, 2012 12:57 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΕ..... ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΕΞΩ, ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ? ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ!!!!!!
image description Θόδωρος | Ιουλίου 29, 2012 6:16 μ.μ. | Reply
Νέοι ήμασταν και γεράσαμε με την κάθε φορά τελευταία ευκαιρία. Και θα έρθουν τώρα -που όλη η ειδησεογραφία μιλάει για έξοδο της Ελλάδας από την ευροζώνη- πίσω οι καταθέσεις, επειδή το σύστησε ο Μαυραγάνης. Πραγματικά ανέκδοτα μόνο για παιδάκια.
image description george | Ιουλίου 30, 2012 9:12 π.μ. | Reply
Φέρτε πίσω τα χρήματα που προέρχονται απο αμφιλεγόμενες συναλλαγές και δεν φορολογήθηκαν, με απαλλαγή του πόθεν έσχες και φόρο 3-5%.
Αυτό αγαπητοί μου δεν λεγεται επαναπατρισμός αλλά ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο