Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απεργούν αύριο ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ , στην ημέρα με τις περισσότερες φορολογικές υποχρεώσεις του μήνα.

Απεργία έχουν κηρύξει για αύριο η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ παραμονή της έναρξης του διαλόγου για το ασφαλιστικό στη Βουλή. ...

Απεργία έχουν κηρύξει για αύριο  Τετάρτη η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ λίγο πρίν την έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό στη Βουλή. Στην απεργία θα πάρουν  μέρος οι εργαζόμενοι σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, τράπεζες, συγκοινωνίες και μεταφορές, νοσοκομειακοί γιατροί και εκπαιδευτικοί. 

Η τετάρτη 10/05/2006 είναι η ημερομηνία κατά την οποία οι εφορίες έχουν αρκετή κίνηση λόγω αυξημένων φορολογικών υποχρεώσεων .

Υπενθυμίζεται οτί την αύριο είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος για Ημεδαπές Ε.Π.Ε., δημόσιες, δημοτικές και κοινοτικές επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί και ενώσεις αυτών, αλλοδαπές επιχειρήσεις που λειτουργούν με οποιονδήποτε τύπο εταιρίας και αλλοδαποί οργανισμοί που αποβλέπουν στην απόκτηση οικονομικών ωφελημάτων, καθώς και τα αλλοδαπά νομικά πρόσωπα που έχουν στην κυριότητά τους ακίνητο στην Ελλάδα, ανεξάρτητα αν προκύπτει ή όχι εισόδημα από αυτό.

Την ίδια μέρα ξεκινά η Υποβολή της εκκαθαριστικής δήλωσης ΦΠΑ, για υποκείμενους με τελ. ψηφίο ΑΦΜ (1), οι οποίοι κατά τη λήξη της διαχειριστικής περιόδου τηρούσαν βιβλία Γ Κατηγορίας του Κ.Β.Σ, αλλά  και η υποβολή των  Δήλωσης Φορολογίας Εισοδ. για όλες τις ημεδαπές Α.Ε. που κλείνουν ισολογισμό στις 31.12.05 και το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ λήγει σε 1.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο