Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η φοροδιαφυγή στο τραπέζι της συνάντησης Μαυραγάνη - Κόλινς - Ο υφυπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον Αμερικανό αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών

Η φοροδιαφυγή στο τραπέζι της συνάντησης Μαυραγάνη - Κόλινς - Ο υφυπουργός Οικονομικών συναντήθηκε με τον Αμερικανό αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών


Ο υφυπουργός Οικονομικών Γεώργιος Μαυραγάνης είχε συνάντηση, σήμερα το απόγευμα, με τον αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ, Τσαρλς Κόλινς.
 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την πολιτική εκσυγχρονισμού του φορολογικού συστήματος που ακολουθεί η κυβέρνηση, ώστε να γίνει αποτελεσματικότερο στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων και την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
 

Οι επισκέψεις του Κόλινς, στη βάσει διμερών δεσμεύσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπίπτουν χρονικά με την έναρξη της επίσκεψης της τρόικας στην Αθήνα, με στόχο να ελεγχθεί η τήρηση του συμφωνημένου προγράμματος οικονομικής λιτότητας.
 
Αμερικανοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, τον τελευταίο καιρό, με δηλώσεις τους εκφράζουν ανησυχία για την επίπτωση στην αμερικανική οικονομία από την κρίση κρατικού χρέους στην Ευρωζώνη.

Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο