Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ανοίγουν εκ νέου οι φάκελοι των ανέλεγκτων υποθέσεων

Ανοίγουν εκ νέου οι φάκελοι των ανέλεγκτων υποθέσεων              

 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και επαγγελματίες που δεν υπήχθησαν στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων θα περάσουν από τον έλεγχο της εφορίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε  ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης. Την ίδια ώρα όμως το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει το ενδεχόμενο να παρατηθεί η ρύθμιση για ληξιπρόθεσμες όφειλες και να προβλέπει έως και 60 δόσεις για όλους του υπόχρεους, που θα μπορούν να ενταχθούν χωρίς να υπάρχει πλαφόν στο ύψος των οφειλών που μπορούν να ρυθμιστούν.

Σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό real ο κ. Μαυραγάνης τόνισε ότι το υπουργείο Οικονομικών θα προχωρήσει σε συνοπτικούς ελέγχους, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και στο στόχαστρο θα τεθούν επαγγελματίες και επιχειρήσεις με ανέλεγκτες χρήσεις η οποίες δεν περαιώθηκαν.
 
Πηγή: Express.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο