Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ: Εφοριακοί... σε καθήκοντα Security;;;

ΑΣΚΙ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Με μια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ επιστολή, το Υπουργείο Οικονομικών, προσπαθεί να μεταφέρει στους εφοριακούς υπαλλήλους το τεράστιο πρόβλημα της ασφάλειας ων κτιρίων, των εργαζομένων σε αυτά, αλλά και των φορολογούμενων. Καλεί τους προϊσταμένους να ορίσουν υπαλλήλους, ως υπεύθυνους ασφάλειας των χώρων, για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων κρουσμάτων ληστειών, επιθέσεων και επεισοδίων (Το πλήρες κείμενο στο www.eforiakoi.org

Το αν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά και τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες εργάζεται το υπάρχον, το προσπερνάμε ασχολίαστο. 

Άλλωστε το θέμα αυτό, ποτέ δεν απασχόλησε ουσιαστικά την ηγεσία του ΥΠΟΙΚ. Η αδιαφορία της για την ασφάλεια των εργαζομένων, των φορολογουμένων, αλλά και των πολύτιμων στοιχείων, είναι επίσης δεδομένη, αλλά σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να απεμπολήσει τις ευθύνες της και να τις μεταφέρει σε αναρμόδιους

Θέλουμε όμως να καταστήσουμε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι: 

Δεν πρόκειται οι εφοριακοί να παίξουν το ρόλο αστυνομικών ή σεκιουριτάδων, στην όποια προσπάθεια αντιμετώπισης της αυξανόμενης εγκληματικότητας. 

Οι εφορίες γίνονται εστίες αντιπαράθεσης και κοινωνικής έντασης, λόγω της πολιτικής του υπουργείου οικονομιών, που απειλεί, εκβιάζει και οδηγεί στην εξαθλίωση την πλειοψηφία του λαού. 

Κυρίως όμως δεν πρόκειται να αναλάβουμε ρόλο αντιπαράθεσης με τους χιλιάδες αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι συρρέουν στις εφορίες διαμαρτυρόμενοι για τις αδικίες του μνημονιακού φορολογικού συστήματος. Νιώθουμε και δηλώνουμε αλληλέγγυοι με όλους εκείνους που απειλούνται και εκβιάζονται με κατασχέσεις και ποινικές διώξεις, παρά την αποδεδειγμένη αδυναμία τους να πληρώσουν τα χαράτσια και τους δυσανάλογους, των δυνατοτήτων τους, φόρουςΓια την ΑΣΚΙ
Αλεξιάδης Τρύφων
Μέρκος Δημήτρης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο