Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Επικαιροποίηση στοιχείων ασφαλισμένων από τον ΟΑΕΕ

Ο ΟΑΕΕ θεωρεί θέμα άμεσης προτεραιότητας την ύπαρξη επικαιροποιημένων στοιχείων επικοινωνίας με τους ασφαλισμένους του, ώστε να εξασφαλίζεται τόσο η δυνατότητα ενημέρωσής τους για θέματα ενδιαφέροντός τους, όσο και η εύρυθμη λειτουργία του Οργανισμού.
 
Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται μια σειρά ενεργειών όπως:

-  επικαιροποίηση στοιχείων από τις Υπηρεσίες μας, σε οποιαδήποτε συναλλαγή με το Ταμείο
-  ενημέρωση μετά από τη συνεργασία με τους φορείς των ασφαλισμένων, καθώς και μέσω  μηνύματος στις ταχυπληρωμές
-  συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα στοιχεία ασφαλισμένων, κατά τις επισκέψεις κλιμακίων του ΟΑΕΕ στους χώρους εργασίας των ασφαλισμένων

-  δυνατότητα συμπλήρωσης της φόρμας επικαιροποίησης στοιχείων μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού

Πιστεύοντας ότι η ανάπτυξη των δυνατοτήτων επικοινωνίας μας αποτελεί κοινή βασική μας επιδίωξη, σας καλούμε να συμπληρώσετε τη συνημμένη φόρμα και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:  [email protected]   .  
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΑΛΕΚΑ_ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ___ | Ιουλίου 18, 2012 11:51 π.μ. | Reply
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗΗΗ
image description Ελενα Αθηνα | Ιουλίου 18, 2012 8:38 μ.μ. | Reply
Βαρεθηκα. Απογραφη σε ΟΑΕΕ, ΓΕΜΙ, νεες οριστικες, ληγουν 28/9 πολλα.... Μηπως μας πρηξατε????
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο