Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Σύλληψη προσώπου για πλαστές εξουσιοδοτήσεις και δελτία ταυτότητας

Στις 17-07-2012 υπάλληλοι του Σ.Δ.Ο.Ε. εντόπισαν στη Δ.Ο.Υ. Κατοίκων Εξωτερικού και συνέλαβαν πρόσωπο το οποίο βάσει πλαστών εξουσιοδοτήσεων και Δελτίων Ταυτότητας εμφανιζόταν ως δήθεν αντίκλητος διαφόρων φορολογουμένων και ελάμβανε ΑΦΜ και κλειδάριθμους προκειμένου στη συνέχεια να καταρτίσει ψευδείς Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος, ώστε μετά την εκκαθάριση τους να προκύπτει επιστροφή Φόρου Εισοδήματος.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί κατά τα προβλεπόμενα ενώπιον του εισαγγελέως με την αυτόφωρη διαδικασία κατηγορούμενος για πλαστογραφία και απάτη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description LUIS | Ιουλίου 18, 2012 9:16 π.μ. | Reply
Στο μπουντρούμι μαζί με τον Άκη....
image description Thanos | Ιουλίου 18, 2012 1:08 μ.μ. | Reply
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ.
ΕΙΣΑΙ
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ-ΕΛΕΕΙΝΟΣ-ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ-ΣΑΔΙΣΤΗΣ-ΜΑΖΟΧΙΣΤΗΣ
ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ.
image description ΤΖ | Ιουλίου 18, 2012 4:35 μ.μ. | Reply
σωστος ο Θανος
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο