Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ελβετικό «όχι» στην Αθήνα για Έλληνες καταθέτες

Αρνούνται να δώσουν στοιχεία αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες

Πάγο στις ελληνικές φορολογικές αρχές βάζει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Ελβετίας αναφορικά με τους λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών στις τράπεζες που είναι εγκατεστημένες στη χώρα. Στο έγγραφο που έστειλε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας των Άλπεων, γίνεται ξεκάθαρο ότι δε πρόκειται να δοθούν στοιχεία για τους Έλληνες καταθέτες, αν δεν υπάρχουν ξεκάθαρες κατηγορίες εις βάρος τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η Ελβετία ζητάει από τις ελληνικές αρχές να υποβάλλουν συγκεκριμένα αιτήματα με ονόματα Ελλήνων πολιτών, καθώς επίσης και τις όποιες κατηγορίες υπάρχουν εις βάρος τους, αλλιώς δεν επιτρέπουν πρόσβαση στη λίστα καταθετών των τραπεζών της.

Το κείμενο που εστάλη στο Υπουργείο Οικονομικών είναι το ακόλουθο:

«Προκειμένου να ικανοποιήσουμε αιτήματα της Αθήνας για παροχή στοιχείων σχετικά με λογαριασμούς σε Ελβετικές τράπεζες, Ελλήνων πολιτών, θα πρέπει να υποβάλλεται συγκεκριμένο αίτημα με το όνομα του Έλληνα πολίτη, όπως επίσης και αν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον του για φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος κλπ. Στη περίπτωση που δεν κατηγορείται ένας Έλληνας πολίτης, στοιχεία δε πρόκειται να σας δώσουμε.»

Πηγή newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Εξωγήινος | Ιουλίου 16, 2012 8:03 π.μ. | Reply
Κατά τα άλλα ο Βενιζέλος παραμύθιαζε τον κόσμο πριν ένα χρόνο, ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τις ελβετικές αρχές, οι τράπεζες θα δώσουν τα στοιχεία των ελλήνων καταθετών, τα μ.μ.ε. έγραφαν "δηλώστε τις καταθέσεις σας, γιατί σας πιάνουν", και δεν ξέρω τί άλλο.......
Αυτά βλέπουν οι φοροφυγάδες, και γελάνε κάθε φορά που ανακοινώνονται μέτρα. Το ξαναείπα, αφήστε -Υπουργοί και υπάλληλοι- τις ανακοινώσεις, και χωρίς ειδοποιήσεις και φανφάρες, πιάστε δουλειά.
Δε θέλω καμία ανακοίνωση. Θέλω οργάνωση στο εσωτερικό σας, θέλω τα διπλανά τμήματα των Δ.Ο.Υ. να επικοινωνούν μεταξύ τους (και να μη με στέλνει το ένα δίπλα στο άλλο, επειδή στο computer του πρώτου δε φαίνεται η "εικόνα" μου σε σχέση με το άλλο), και αφού καταφέρετε να επικοινωνήσουν μεταξύ τους: τα τμήματα των Δ.Ο.Υ., οι Δ.Ο.Υ. του κάθε Νομού μεταξύ τους, οι Δ.Ο.Υ. όλων των Νομών μεταξύ τους, και όλα αυτά με τη Γενική Γραμματεία, η οποία έχει και ένα σωρό στοιχεία από τράπεζες, τότε δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε σήμερα έμβασμα στην Ελβετία 100.000,00 ευρώ-διασταύρωση με το πόθεν έσχες του και τη φορολογική του εικόνα, και τελειώσαμε. Κλήση για εξηγήσεις και τα δέοντα.
Κατά συνέπεια, μόνο δουλειά και οργάνωση. Τίποτε άλλο.
image description entry | Ιουλίου 16, 2012 9:00 π.μ. | Reply
Σε κάποιες χώρες υπάρχουν αθώοι μέχρι απόδειξης του εναντίου.
Η Ελβετία που είναι η κατεξοχήν χώρα "φιλοξενίας" καταθέσεων, σιγά να μη χάσει τη φήμη της παγκοσμίως παραδίδοντας λίστες με ονόματα καταθετών.
Τι είναι η Ελβετία, Ελλάδα;
image description Justice for All : | Ιουλίου 16, 2012 12:57 μ.μ. | Reply
Η Μέρκελ πως κατάφερε και πήρε το CD ???? Κάτι δεν κολλάει !
image description KRITON | Ιουλίου 16, 2012 12:10 μ.μ. | Reply
Δεν μπορούν να βρουν από τα εμβάσματα ποιοι είναι οι καταθέτες;
Γιατί χρειάζεται η σύμπραξη των Ελβετών;
image description Thanos | Ιουλίου 16, 2012 1:47 μ.μ. | Reply
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ KRITON.ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Ή ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ,ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ.

ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ ΜΕΣΩ ΤΡΙΓ.ΠΩΛΗΣΕΩΝ Ή ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
΄΄ΝΟΜΙΜΩΣ΄΄ ΑΛΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
ΑΝΤΕ ΒΡΕΣ ΤΑ.
image description Roxanne | Ιουλίου 16, 2012 1:44 μ.μ. | Reply
Πάντα οι μεγάλοι μπορούν και να κλέβουν και να κρύβονται!!! και τα προιόντα των πράξεών τους να τα προστατευουν στην Ελβετία
image description trapezokomos | Ιουλίου 16, 2012 2:22 μ.μ. | Reply
γρήγορα τώρα να κόψουμε από την σύνταξη των 400 ευρώ άλλο ένα 50αρικάκι για να βγεί το ταμείο..καταντήσατε αστείοι κύριοι με τις μεγαλοφωνές σας...δεν περίμενα και κάτι άλλο...εγώ αν έκλεβα δεν θα έτρεχα να βρώ τρόπους να με πιάσουν...
image description GEORGE | Ιουλίου 16, 2012 4:43 μ.μ. | Reply
Ας ξεκινήσουν με 300 ονόματα και βλέπουμε για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Τίποτα δεν αλλάζει σε αυτή τη χώρα.........
Μετανάστευση η μόνη λύση.
image description PLAPOUTAS | Ιουλίου 16, 2012 5:46 μ.μ. | Reply
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!
ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΓΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TURGET ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ IBAN, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ. ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ. ΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ. ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ??
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΌ ΠΛΕΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ??
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΕΒΛΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΣΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000€, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ "ΚΛΟΠΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ).
ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΟΤΙ «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ………
image description elezia | Ιουλίου 16, 2012 6:39 μ.μ. | Reply
Γιατί βρε κακοί Ελβετοί (αυτοί φταίνε τώρα)δεν μας λέτε τα ονόματα και μας αφήνετε εδώ να αυτοχειριαζόμαστε για να μην πω τίποτα άλλο ………..Ξέρεις τι γέλιο έχει να πέσει, που θα μας κάνει και καλό στην υγεία μας, να μάθουμε κι εμείς ποιος έχει λεφτά στην Ελβετία (είμαστε και λίγο κουσκουσάρηδες )γιατί μάταια περιμένουμε να γελάσουμε με τον Άκη δεν έχει σώας τας φρένας του αυτός, τον χτυπά και η Βίκυ με τα διαζύγια, άσε που το βεβαιωμένο ηλικιακό Αλτζχάιμερ του Άκη με ποσοστό υπέρ 80% φυσιοανατομική βλάβη μάλλον είναι σε pdf αρχείο και περιμένει υπομονετικά να πάρει πρωτόκολλο να υπογραφεί και να προσκομιστεί ως πιεστήριο στα έδρανα ,το πρόβλημα του είναι τι ημερομηνία θα φέρει πριν το υποβρύχιο η μετά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Ελένη
image description miltos | Ιουλίου 16, 2012 6:16 μ.μ. | Reply
Οι Ελβετοί καλά κάνουν και δεν τα δίνουν!!!!!!!! "ΚΑΚΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ¨ μήπως όμως εμείς δεν θέλουμε να τα πάρουμε........... ΔΕΝ ΤΡΕΠΌΣΑΣΤΕ............... Υπάρχουν πολλές παροιμίες που μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που γίνετε στην Ελλάδα σήμερα, μία από αυτές μπορεί να είναι και η <<ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΕΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΙ>>
image description Thanos | Ιουλίου 16, 2012 7:18 μ.μ. | Reply
ΦΙΛΕ PLAPOUTAS ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΕΞΩ ΜΠΟΡΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝ ΟΧΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΙΣ.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΗΛ.ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 1 ΕΚΑΤ.EURO ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ
1,2 ΕΚΑΤ.EURO.ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΣΟ ΟΣΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.ΑΠ'ΑΥΤΑ ΤΟ 1 ΕΚ.ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤ.ΚΑΙ ΟΙ 200 ΧΙΛ.ΣΤΟΝ ΛΟΓ/ΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ.
ΠΕΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΣΘΕΙ;
image description PLAPOUTAS | Ιουλίου 16, 2012 9:53 μ.μ. | Reply
ΦΙΛΕ ΘΑΝΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΦΠΑ (ΤΥΠΟΥ CAROUSEL) ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΪΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΥΣ!!!!!!!! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.
image description Εγώ Ξέρω | Ιουλίου 17, 2012 9:10 π.μ. | Reply
Το δημοσίευμα είναι λάθος. Οι ελβετικές αρχές καλούσαν τις Ελληνικές φορολογικές αρχές για τακτοποίηση του θέματος από το 2000 και δεν υπήρχε ανταπόκριση από την Ελλάδα. Το θέμα έχει αναφερθεί επίσημα από ελληνικής καταγωγής μέλος του Ελβετικού κοινοβουλίου. Για το ίδιο θέμα η Γερμανία έχει καταλήψει σε συμγωνία με τις Ελβετικές τράπεζες και τσιμπάει 5% φόρο από τις καταθέσεις Γερμανών σ'αυτές. Είμαι να απορήσω ποιός μ@λ@κας δημοσιογράφος γράφει ότι του κατέβει χωρίς να διασταυρώσει τη πληροφορία.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο