Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών για παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων 2012 και δηλώσεων-διορθώσεων Ε9 παρελθόντων ετών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, τηλ. (210) 38 10 081 - ΦΑΞ 38 01 227 - ΑΘΗΝΑ
Web Site: www.pol.org.gr, Email: [email protected]

Αθήνα, 10 Ιουλίου 2012

Προς τον 

1. Υπουργό Οικονομικών, κος Γ. Στουρνάρας
2. Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κος Χ. Σταϊκούρας
3. Υφυπουργό Οικονομικών, γ. Μαυραγάνης


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1. Γενικό Διευθυντή Φορολογίας, κ. Δημ. Σταματόπουλο 
2. Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
3. Δ/νση Φορολογίας Εισοδήματος του Υπουργείου Οικονομικών
4. Δ/νση Φ.Π.Α. του Υπουργείου Οικονομικών.

ΘΕΜΑ: Παράταση των προθεσμιών υποβολής Φορολογικών Δηλώσεων 2012 και Δηλώσεων-Διορθώσεων Ε9 παρελθόντων ετών.

Κύριε Υπουργέ 

Με δεδομένο τον καθημερινό φόρτο εργασίας, τα προβλήματα ρευστότητας στην αγορά καθώς και τα συνεχόμενα προβλήματα που παρουσιάζει από την περίοδο του καλοκαιριού και το ηλεκτρονικό σύστημα TaxisNet, ο κλάδος μας δέχεται μεγάλη πίεση και καλείται με σημαντικές καθυστερήσεις να διεκπεραιώσει τις παραπάνω εργασίες λόγω της σύμπτωσης των ημερομηνιών 

Για την ορθή ενημέρωση και την αποστολή των δηλώσεων: Ζητούμε την παράταση όλων των παρακάτω φορολογικών υποχρεώσεων ώστε και η εύρυθμη λειτουργία του συστήματος και οι υποχρεώσεις φορολογούμενων και λογιστών να διασφαλιστούν. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας και να ανακοινώσετε παρατάσεις, σύμφωνα με τα όσα σας αναφέρουμε.

-Φορολογικές Δηλώσεις μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 (ηλεκτρονικής υποβολής και χειρόγραφες).
-Δηλώσεις – Διορθώσεις Ε9 παρελθόντων ετών μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2012.


Με εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος 
Έλσα Ζαμπέτα

Ο Γενικός Γραμματέας
Μιχάλης Χασιώτης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Μ | Ιουλίου 12, 2012 1:52 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ .ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ . ΑΛΛΟΣ 30-7,ΑΛΛΟΣ 31-7,ΑΛΛΟΣ 6-8,ΑΛΛΟΣ 16-8 ΚΛΠ.ΟΥΤΕ ΓΙΆΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο