Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προς Υ.Ο. σχετικά με τις καταληκτικές προθεσμίες υποβαλλόμενων δηλώσεων και καταστάσεων Ο.Ε. 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ιουλιανού 42 – 46   ΑΘΗΝΑ  Τ.Κ.104 34
Τηλ.: 210-8253445 – FAX: 210-8253446
E – mail: [email protected] Ιστοσελίδα: www.pofee.gr 
ΑΠ. ΑΝΑΓ. ΠΟΛ. ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ 2923/94 ΚΑΙ ΑΡ. ΚΑΤ. 545/4787/94

ΑΘΗΝΑ 11-07-2012 

Αρ.Πρωτ. Εξερχομένου 077 

Προς τον 
Υφυπουργό Οικονομικών κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ

Κοινοποίηση:

· Γενικό Διευθυντή Φορολογίας κο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ

Θέμα: Η άποψή μας σχετικά με τις καταληκτικές προθεσμίες υποβαλλόμενων δηλώσεων και καταστάσεων Οικονομικού Έτους 2012

Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα θέλουμε να σας κάνουμε κοινωνούς των έντονων προβληματισμών μας, όχι των Μελών του Δ.Σ., αλλά των Συναδέλφων σε Πανελλαδικό επίπεδο ως προς το εφικτό της ολοκλήρωσης των παύσης φύσεως εργασιών και ηλεκτρονικών υποβολών εντός του Ιουλίου.

Οι προτάσεις μας προτάσσουν βέβαια το δημόσιο συμφέρον ως προς την επίλυση του δημοσιονομικού προβλήματος αλλά, εξ ανάγκης, λαμβάνουν υπ’ όψιν και τον ανθρώπινο παράγοντα, δηλαδή τις φυσικές δυνατότητες αυτών που θα εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που η Πολιτική Ηγεσία ή οι Υπηρεσιακοί παράγοντες αποφασίζουν προσπαθώντας συγχρόνως να αποφύγουν τις συμπληγάδες των ανθρώπινων λαθών λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας σε σύντομη χρονική περίοδο. 

Και σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσετε τους εξής, κατ’ επανάληψη αναφερθέντες, στόχους μας:

Θέλουμε και μπορούμε να στείλουμε ηλεκτρονικά την συντριπτική πλειοψηφία των δηλώσεων φυσικών προσώπων, επομένως το Υπουργείο θα έχει πολύ πιο σύντομα τα στοιχεία που χρειάζεται 

Οι πελάτες μας έχουν δικαίωμα να μπορούμε να αφιερώσουμε τον χρόνο που απαιτείται για την σωστή – από κάθε άποψη – σύνταξη και υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης 

Εμείς και οι οικογένειές μας έχουμε δικαίωμα σε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. 

Οι παρατάσεις που δίνονται λόγω τεχνικών προβλημάτων να μην εξυπηρετούν μόνον το Υπουργείο 

Οι παρατάσεις που δίνονται μετά την εκάστοτε τεκμηριωμένη άποψή μας πρέπει να εξυπηρετούν το Δημόσιο, τους Πελάτες μας και τον Κλάδο μας και να τεκμηριώνουν μια ειλικρινή διάθεση συνεργασίας από την πλευρά του Υπουργείου όταν δεν δίνονται με το σταγονόμετρο (ανά εβδομάδα ή ανά 15νθήμερο) και σίγουρα ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ή ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ. 

Υπάρχει έστω και σε κάποιο σχεδιασμό μια συγκεντρωτική καταγραφή των εργασιών που απαιτούνται να ολοκληρωθούν (από τον Κλάδο) εντός του Ιουλίου; 

Έχει αξιολογηθεί ότι ταυτόχρονα εντός του Ιουλίου έχουμε: Φ.Π.Α. Β’ τριμήνου και Ιουνίου 2012, υποβολή Α.Π.Δ. – Ι.Κ.Α. για Β΄ τρίμηνο κλπ;

Το Υπουργείο προσδοκά εξοικονόμηση μερικών εκατομμυρίων ευρώ από την ηλεκτρονική υποβολή ενώ εμείς απλά διεκδικούμε το δικαίωμα να δουλέψουμε χωρίς το άγχος των λαθών που εύκολα (πλέον) μπορούν να μας καταστήσουν υπόλογους για «φοροδιαφυγή».

Είναι βέβαια σημαντικό να τονίσουμε ότι οι προτάσεις μας στηρίζονται στην αναγκαία προϋπόθεση ότι το «Νέο Taxis» θα λειτουργεί ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ για όλο το βασικό χρονικό ωράριο εργασίας (08:00 – 21:00) ΓΙΑ ΚΑΘΕ φορολογικό αντικείμενο (και όχι π.χ. μόνον από 20/7-26/7 για την ηλεκτρονική υποβολή του Φ.Π.Α.) για να μπορούμε να στέλνουμε κάθε δήλωση που θα ετοιμάζουμε όταν την ετοιμάζουμε και όχι όταν «το σύστημα είναι ανοικτό».

Προτείνουμε λοιπόν και ζητούμε να ανακοινώσετε πολύ – πολύ σύντομα τις εξής προθεσμίες:

1. Οι Δηλώσεις Φυσικών Προσώπων μέχρι 20/8/2012 - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή

2. Περιοδικές Φ.Π.Α. Β΄τριμ. 2012 μέχρι 30/7/12

3. Περιοδικές Φ.Π.Α. Ιουνίου 2012 μέχρι 30/7/12

4. υποβολή των ειδικών σημειωμάτων αυτοελέγχου Φ.Π.Α μέχρι 31/08/12

5. υποβολή Ε9 της 01/01/2012 μέχρι 30/09/12 (το σύστημα δεν άνοιξε ακόμη)

Παρακαλούμε επίσης να τροποποιηθούν οι σχετικές διατάξεις ώστε να είναι δυνατή η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της διαδικασίας απόκτησης κλειδαρίθμου από τα φυσικά πρόσωπα – ΜΗ επιτηδευματίες μέσω των Λογιστών – Φοροτεχνικών που έχουν πιστοποιηθεί για τον ρόλο του Λογιστή από την Γ.Γ.Π.Σ.

Ο Κλάδος θέλει και μπορεί να είναι αρωγός στην προσπάθεια για την ενίσχυση των Δημοσίων Εσόδων, όμως ΠΡΕΠΕΙ να αντιμετωπισθούμε σαν ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ και ειδικά για το 2012 που είναι έτος ριζικών αλλαγών, απαιτείται να υπάρχει μια στενότερη ανταλλαγή απόψεων, παρατηρήσεων και προτάσεων προς όφελος όλων των μερών. 


Διατελούμε με εκτίμηση 
για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 
Πανίδης Αβραάμ

Ο Γενικός Γραμματέας
Πατέλης Γ. Νικόλαος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Μ | Ιουλίου 11, 2012 3:10 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ
image description APO CHANIA | Ιουλίου 11, 2012 3:35 μ.μ. | Reply
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ....ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΚΤΙΜΩ.......ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ"..???????
image description klery | Ιουλίου 11, 2012 4:50 μ.μ. | Reply
αυτη την αισθηση εχω και εγω
image description Εύα | Ιουλίου 11, 2012 4:01 μ.μ. | Reply
Ρε παιδιά, ρε παιδιά φταίει που την έγραψαν στο πόδι καθ΄οδόν για την παραλία, ενώ στο άλλο χέρι κρατούσαν το κινητό και έδιναν εντολές στους σκλάβους... ουπς συγνώμη. στους υπαλλήλους τους ήθελα να πω...
image description APO CANIA | Ιουλίου 11, 2012 7:57 μ.μ. | Reply
ΑΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΩΣ 31/7 ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΘΕΙΧΕΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....ΤΟ 20/8 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟ,,,,,,ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ .............ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ "ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ"......
image description VASILIS | Ιουλίου 11, 2012 3:01 μ.μ. | Reply
ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ LAPTOP ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥΣ
image description MAXITHS | Ιουλίου 11, 2012 4:00 μ.μ. | Reply
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ.
Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ .
image description ami | Ιουλίου 11, 2012 4:03 μ.μ. | Reply
Μήπως άργησαν???????ΦΠΑ,ΑΠΔ τουλάχιστον μέχρι 3/8/2012.
Για τις χειρόγραφες δηλώσεις ούτε λόγος?βουλιάξανε τα ταχυδρομεία χθες....
image description ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΙ | Ιουλίου 11, 2012 5:29 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (Π.Χ. ΑΠΟΧΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.).
image description ΠΕΤΡΟΣ | Ιουλίου 11, 2012 6:28 μ.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Υ.Ο. ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ 31/08/2012.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ(ΜΕ ΦΠΑ Η ΔΗΛΩΣΕΙΣ).ΑΥΤΟ ΕΙΝΑ ΙΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ.
image description ΝΟ ΝΑΜΕ | Ιουλίου 11, 2012 6:49 μ.μ. | Reply
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ. ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ...........ΧΑΡΤΙΑ (ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ.......... ΤΕΦΤΕΡΙΑ !!!!! ). ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΦΕΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.
image description No name2 | Ιουλίου 11, 2012 6:01 μ.μ. | Reply
Για μια ακομα φορα διαβασα παρακαλια & ικεσιες. Πρεπει να απαιτησουμε (οχι ζητησουμε) να μην υπάρχουν υποχρεωσεις που να ληγουν μαζι και εκλογικευση. Να μην διαγραφοται οι δηλωσεις που δεν πληρωθηκαν απότο συστημα ωστε να τις ξαναστελνουμε. Οι προθεσμιες να ειναι λογικες και ο κοσμος ενημερος, οι δημοσιες υπηρεσιες να δινουν σωστα χαρτια (οχι να ξαναπηγαινουν στον ΟΑΕΔ για βεβαιωση για εφορία αφου το χαρτι που πηραν την 1η φορα δεν ειναι το σωστο). Ληγει τη Δευτερα το Ε9 του 2009 και ο κοσμος δεν το ξερει. Νομιζουν ειτε οτι οι λογιστες πιεζουν για χρηματα ειτε δεν γνωριζουν οτι πρεπει να το ψαξουν. Την Δευτερα ληγει: ε9, φπα αυτοπεραιωσης και δηλωσεις-> ΠΑΡΑΛΟΓΟ-ΟΛΑ ΜΑΖΙ???
Να απαιτησουν για λογικες ημερομηνιες. Σε λιγο θα παρακαλαμε γιατι δεν μπορουμε να ασχοληθουμε με την χαζομαρα ρου ΓΕΜΙ, γιατι να το κάνουν οι λογιστες??? Ας το κάνουν οι δικηγοροι που το δικο τους ταμείο εισπραττει αμοιβη από την συσταση εταιρείας ?? Αλλα εδω δεν μιλάει κανεις. Φορτωσαν ξαφνικα την φορολογικη αναμορφωση. Τι την θελουν? Ας μην διαγραφουν τις απληρωτες δηλώσεις και θα εχουν τα στοιχεια. Μας φορτωνουν με δουλεια ανευ ουσιας και κανενας δεν μιλάει. Η ΠΟΦΕΕ και λοιπες ενωσεις ας ασχοληθούν λιγο και με τους λογιστες!!!!!
image description lolos | Ιουλίου 11, 2012 7:35 μ.μ. | Reply
ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΩΣΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ !!!!!!!!!!!!!!!
image description dinos | Ιουλίου 11, 2012 7:36 μ.μ. | Reply
Δεν ειναι κακη βρε παιδια η επιστολη της ΠΟΦΕΕ .Καλυτερη θα ηταν βεβαια αν ελεγε κατι και για το Ε9 που κλεινει 16/7,και για τις χειρογραφες.Δεν σκεφτονται παλι τον συνωστισμο στις ΔΟΥ για κλειδαριθμους ?Και οι υπαλληλοι τα εχουν παιξει!
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ( οχι στο παρα πεντε...)
image description trapezokomos | Ιουλίου 11, 2012 8:39 μ.μ. | Reply
ΑΠΕΡΓΙΑ!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΔΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΦΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ!ΡΕ Ο ΙΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ?Η' ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?ΑΠΕΡΓΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ!ΕΔΩ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ (ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ!ΓΛΥΨΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΡΕ!ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΦΑΓΑΤΕ!ΣΚΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!ΚΑΝΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΣΤΟ Ε3 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
image description ΑΝΔΡΟ | Ιουλίου 11, 2012 8:22 μ.μ. | Reply
Ε9 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012 ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ?
image description Drakos | Ιουλίου 11, 2012 8:55 μ.μ. | Reply
Το Ε9 του 2012????? χαχαχαχαχαχαχαχα, καλό!!!!!!!!!!!
image description ΦΕΥΓΑΤΟΣ | Ιουλίου 11, 2012 8:44 μ.μ. | Reply
Εάν είχαν λίγο φιλότιμο θα είχαν ήδη βγάλει ανακοίνωση για παράταση, δεν μπορούμε να δουλέψουμε έτσι …..
image description giorgos | Ιουλίου 11, 2012 10:14 μ.μ. | Reply
εκει στην ΠΕΛΛΑ ΠΩΣ παμε απο κουμπαριες και τα μεσα εξω δικα μας
image description sakis | Ιουλίου 11, 2012 11:28 μ.μ. | Reply
ποιος να κανει απεργια....οι φοροτεχνικοι και λογιστες?....χαχαχα....lol

Μια ζων ημασταν ρουφιανοι, τατσοι και κυβερνιτικα σκυλια της καθε κυβερνησης....ποτε σαν κλαδος δεν δωσαμε εναν αγωνα για τους φορολογουμενους.....τωρα χεστηκαν και αυτοι να στηριξουν εμας....περαστικα μας....και προς θεου μην ξανακουσω την λεξη απεργια....ααα και καλο ξενυχτι σε ολους μας
image description Μ | Ιουλίου 11, 2012 11:35 μ.μ. | Reply
sakis Είπε:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΦΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ .
ΤΟΝ ΜΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
image description RODOS | Ιουλίου 12, 2012 12:15 π.μ. | Reply
MONH LYSH EINAI LOYKETO KAI DIAKOPES .AS KANOYN DHLOSEIS OI EKASTOTE ASXETOI TOY YPOYRGEIOY
image description Μ | Ιουλίου 12, 2012 2:47 π.μ. | Reply
ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ. ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ
image description ΜΙΜΗΣ | Ιουλίου 12, 2012 8:08 π.μ. | Reply
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΦΕΕ!
Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ(ΑΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚ)ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!
ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ!

Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο