Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παγώνουν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων

Μαυραγάνης: Οι τιμές της εφορίας έχουν προσαρμοστεί με τις αγοραίες

Το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων προανήγγειλε στην ουσία ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους. Ο κ. Μαυραγάνης είπε ότι οι αντικειμενικές τιμές έχουν προσαρμοστεί στα δεδομένα της αγοράς και συνεπώς δεν υπάρχει ανάγκη νέας παρέμβασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αύξηση των αντικειμενικών αξιών προβλέπεται στο μνημόνιο. Αυτό σημαίνει ότι η μη εφαρμογή του μέτρου θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Ο υφυπουργός οικονομικών άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστεί εκ του μηδενός το μέτρο των αποδείξεων το οποίο όμως θα ισχύσει σε κάθε περίπτωση, όπως είπε, για τα φετινά εισοδήματα. 

Άλλωστε διευκρίνισε ότι όλες οι παρεμβάσεις και οι αλλαγές που θα γίνουν στη φορολογία εισοδήματος θα ισχύσουν από 1-1-2013.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο παράτασης της προθεσμίας υποβολής των φετινών φορολογικών δηλώσεων ο υφυπουργός οικονομικών δεν δεσμεύτηκε ούτε υπέρ ούτε κατά της συγκεκριμένης παρέμβασης.


Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο