Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εννέα βήματα για την ανάπτυξη εξήγγειλε ο Α. Σαμαράς

Εννέα βήματα για την ανάπτυξη εξήγγειλε ο Α. Σαμαράς              

 Εννέα βήματα που θα προχωρήσουν μπροστά την χώρα και θα την οδηγήσουν, όπως είπε, στην ανάπτυξη, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναγιγνώσκοντας στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο πρωθυπουργός έδωσε έμφαση στις διαρθρωτικές αλλαγές ενώ ως πρώτο βήμα ανακοίνωσε την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ και την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ και την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας δεν τις βλέπουμε ταμειακά αλλά αναπτυξιακά, σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ανάμεσα στα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ότι θα προχωρήσουν άμεσα είναι:

- Ξεμπλοκάρισμα του ΕΣΠΑ ύψους 12,5 δις ευρώ με καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

- Κλείσιμο ή συγχωνεύσεις οργανισμών του δημοσίου μέχρι τέλος του έτους.

-Νομοθετική ρύθμιση για διευκολύνσεις στις καταθέσεις τραπεζών που έφυγαν στο εξωτερικό

-Δημιουργία ανώτατου συντονιστικού οργάνου υπό τον πρωθυπουργό

-Επίσπευση των διαδικασιών συμψηφισμού των οφειλών του δημοσίου προς ιδιώτες.

Πηγή: Express.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DimitrisD | Ιουλίου 7, 2012 9:52 π.μ. | Reply
Τι ωραία που τα είπε! Μπράβο του, σωθήκαμε!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο