Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εκτός πλαισίου το πρόγραμμα - Τρόικα προς Στουρνάρα: Δεν θα περάσεις καλά στο Eurogroup

«Μας περιμένουν δύσκολα χρόνια, μπορεί να φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί το τούνελ είναι πολύ μακρύ».

Αυτό δήλωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του υπουργείου.

Για τις πρωινές συζητήσεις με την τρόικα σημείωσε ότι οι επικεφαλής δεν είναι εξουσιοδοτημένοι για συζητήσεις επί του προγράμματος πριν ολοκληρώσουν την έκθεσή τους προς την ΕΚΤ, το Eurogroup και το ΔΝΤ.

Ο υπουργός παραδέχθηκε ότι η τρόικα διαπίστωσε από τις πρώτες επαφές ότι το πρόγραμμα είναι εκτός πλαισίου.

Μάλιστα, χαριτολογώντας του είπαν, ότι «στο Eurogroup της Δευτέρας δεν θα περάσει καλά».

«Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά», είπε ο υπουργός και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, διευκρίνισε ότι τους εκπροσώπους της τρόικας δεν τους βλέπουμε ως κατακτητές αλλά ως συναδέλφους με τους οποίους πρέπει να συνυπάρξουμε.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | Ιουλίου 6, 2012 10:38 μ.μ. | Reply
Άρχισαν τα χαστούκια υπουργέ μου;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο