Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συμφωνία για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των εκπροσώπων των αρχηγών, στην οποία εξετάστηκαν τα σημεία των προγραμματικών δηλώσεων με βάση το κείμενο που συνέταξε το γραφείο του πρωθυπουργού.

Η πλευρά του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει ότι στο κείμενο δεν υπάρχει ο όρος εφεδρεία και δεν θεωρεί οριστικό ότι στις υπό αποκρατικοποίηση επιχειρήσεις συγκαταλέγεται η ΔΕΗ. Αυτά είναι ανοιχτά λέει. Θα βρεθούν πάλι αύριο το μεσημέρι.

Και η πλευρά της ΔΗΜΑΡ επιβεβαιώνει ότι η ΔΕΗ δεν έχει κλείσει για αποκρατικοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημόσιος τομέας θα μειωθεί με 1/10 και μη ανανέωση συμβάσεων ορισμένου χρόνου ειδικά εκείνων που προσελήφθησαν την τελευταία διετία.

Η επαναφορά της εξάμηνης διάρκειας της μετενέργειας πάει πίσω. Προωθείται ως επείγουσα κίνηση προς την τρόικα η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 23% στο 13%.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο