Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Εξόφληση των οφειλών προς το δημόσιο σε δόσεις και με έκπτωση μέσω των πιστωτικών καρτών

Τη δυνατότητα να εξφολήσουν σε έως και 12 άτοκες δόσεις τις οφειλές τους προς το δημόσιο και να πετύχουν επιπλέον έκπτωση όπου προβλέπεται, προσφέρουν οι τράπεζες μέσω των προσφορών τους στις πιστωτικές κάρτες.
Πρόκειται για μία σημαντική διευκόλυνση που παρέχεται σε όσους έχουν πιστωτικές κάρτες που δεν παρουσιάζουν καθυστερήσεις και διαθέτουν υπόλοιπο προς χρήση.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στους φορολογούμενους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες υποχρεώσεις των επόμενων μηνών, με πρώτο «σκόπελο» το φόρο εισοδήματος.

Δύο είδη προσφορών

Οι προσφορές των τραπεζών χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:

- Σε αυτές που δίνουν τη δυνατότητα εξόφλησης των οφειλών σε έως και 12 άτοκες δόσεις

- Σε αυτές που προσφέρουν επιστροφή ενός ποσοστού της οφειλής, το οποίο αφαιρείται από το λογαριασμό της κάρτας

Και στις δύο περιπτώσεις ο φορολογούμενος έχει ένα επιπλέον όφελος όταν προβλέπεται από το δημόσιο έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ πληρωμής μίας οφειλής.--------------------------------------------------------------------------------


Οι προσφορές των τραπεζών

Με μοναδική προϋπόθεση να επαρκεί το πιστωτικό όριο της κάρτας, οι τράπεζες δίνουν τις παρακάτω δυνατότητες στους πελάτες τους:

Η Εθνική Τράπεζα σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών της καρτών, με 3 άτοκες μηνιαίες δόσεις.

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, επισκεφθείτε οποιοδήποτε Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, με την πιστωτική σας κάρτα και την αστυνομική σας ταυτότητα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα για τις ακόλουθες κατηγορίες πληρωμών:

Εισφορά ΦΠΑ
Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων
Ενιαίο τέλος ακινήτων ΕΤΑΚ
Εισφορές-τέλος επιτηδεύματος Ν 3986
Περαίωση Ν3888/2010
Προσωρινή Δήλωση Απόδοσης Φόρου & τελών χαρτοσήμου
Ειδικό πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων
Τέλος υπαγωγής ρύθμισης αυθαιρέτων
Ειδικό πρόστιμο ρύθμισης αυθαιρέτων


--------------------------------------------------------------------------------


Με τις πιστωτικές κάρτες της Eurobank έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε μία σειρά από οφειλές προς το δημόσιο σε έως και 6 άτοκες δόσεις.

Πρόκειται για τους ακόλουθους φόρους, τέλη και εισφορές:

ΔΕΗ (συμπερ. του Τέλους Ακινήτων)  
Ειδικό Πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (Ημιυπαίθριοι)  
Φόρος Εισοδήματος Φ.Π
Εισφορές και τέλος επιτηδεύματος
Ενιαίο Ειδικό Πρόστιμο Αυθαιρέτων
Τέλος Υπαγωγής Ρύθμισης Αυθαιρέτων


--------------------------------------------------------------------------------Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο μέσω των πιστωτικών της καρτών, επιλέγοντας εξόφληση έως και σε 12 δόσεις.

Επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς σάς εξυπηρετεί ή μπείτε στο www.easypay.gr και εξοφλήστε τις οφειλές σας προς το Δημόσιο, μέσω πιστωτικής κάρτας

Οι οφειλές αυτές είναι οι εξής:

Έκτακτες Εισφορές 2011 (Εισφ. Αλληλεγγύης κτλ.)
Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων
Φόρο Ακινήτων (τέως ΕΤΑΚ)
Ειδικό Πρόστιμο ΥΠΕΚΑ (Ημιυπαίθριοι)
Τέλος Υπαγωγής Ρύθμισης Αυθαιρέτων
Ενιαίο Ειδικό Πρόστιμο Αυθαιρέτων

--------------------------------------------------------------------------------

Η Εμπορική Τράπεζα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των πιστωτικών της καρτών «Προνόμιο Υγείας» να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο (έκτακτη εισφορά, τέλη ακινήτων, τέλη κυκλοφορίας) σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. και να κερδίσουν κερδίστε επιστροφή 3% επί του ποσού πληρωμής έως 31 Δεκεμβρίου.

Ως όριο η τράπεζα έχει ορίσει το ποσό των 50 ευρώ ανά κάρτα ανά ημερολογιακό μήνα.--------------------------------------------------------------------------------


Η Marfin Egnatia σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλείτε ανέξοδα τις οφειλές σας προς το ελληνικό δημόσιο και τους λογαριασμούς σας προς επιλεγμένους φορείς σε όλα τα καταστήματά της, με χρήση των πιστωτικών καρτών.

Ειδικότερα, τις οφειλές σας προς το Ελληνικό Δημόσιο μπορείτε να τις εξοφλείτε σε 6 άτοκες δόσεις  και να επωφελείστε της έκπτωσης για εφάπαξ καταβολές, όπου αυτή προβλέπεται.

Επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας σάς εξυπηρετεί και αξιοποιήστε την ευκολία που σας προσφέρουν οι πιστωτικές κάρτες της Marfin Egnatia Bank.
Οι συναλλαγές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είναι οι εξής:

Έκτακτη Οικονομική Εισφορά Φυσικών Προσώπων  
Τέλη Κυκλοφορίας
Ενιαίο Τέλος Ακινήτων Φυσικών Προσώπων (Ε.Τ.ΑΚ)
Φόρος Εισοδήματος
Ειδικό Πρόστιμο Διατήρησης Ρυθμιζόμενων Χώρων (ΥΠ.Ε.Κ.Α.)
Τέλη Κτηματολογίου


--------------------------------------------------------------------------------


Εάν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας Citibank ή Diners Club, μπορείτε να εξοφλήσετε άμεσα τις οφειλές σας προς το Ελληνικό Δημόσιο έως και σε 6 άτοκες δόσεις.

Αποπληρώστε τώρα κάθε οφειλή σας προς το Δημόσιο, όπως:

Έκτακτη Οικονομική Εισφορά  
Φόρο Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων (Φ.Ε.Φ.Π.)  
Φόρο Εισοδήματος Νομικών Προσώπων (Φ.Ε.Ν.Π.)  
Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.)  
Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.)  
ΕΤΑΚ  
Περαίωση  
Ειδικό Πρόστιμο ΥΠΕΚΑ (Ημιυπαίθριοι)  
Τέλος Υπαγωγής Ρύθμισης Αυθαιρέτων  
Ενιαίο Ειδικό Πρόστιμο Αυθαιρέτων
Επισκεφθείτε ένα κατάστημα Citibank η τηλεφωνήστε στο CitiPhone 210 92 90 190 (καθημερινές 8:00-14:00) τουλάχιστον 2 εργάσιμες ημέρες πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία πληρωμής του εκκαθαριστικού σας και πληρώστε με την κάρτα σας.--------------------------------------------------------------------------------


Τώρα με τις πιστωτικές κάρτες FBBank VISA CLASSIC και FBBank VISA GOLD, αλλά και τη χρεωστική κάρτα FBBank DEBIT VISA, έχετε τη δυνατότητα να εξοφλείτε οποιαδήποτε οφειλή προς την Εφορία, ανεξάρτητα από το ύψος της οφειλής.
 
Με τον τρόπο αυτό κερδίζεται επιστροφή 1% επί της αξίας της πληρωμής με μέγιστο τα 360 ευρώ κάθε χρόνο και κερδίζετε από πιθανές εκπτώσεις που ισχύουν για εφάπαξ εξόφληση των οφειλών.

Αναλυτικότερα, μπορούν να αποπληρωθούν τα εξής:

Έκτακτες εισφορές  
Τέλη κυκλοφορίας (αυτοκινήτων και μηχανών)  
Φόρο εισοδήματος  
Φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας  
Ημιυπαίθριους  
Περαίωση  
Απλά προσκομίστε το εκκαθαριστικό ή ειδοποιητήριο σημείωμα οφειλής στην αντίστοιχη ΔΟΥ έχοντας μαζί σας την κάρτα FBBank που επιθυμείτε να χρεώσετε για την έξοφληση της οφειλής.
 

Πηγή moneyonline.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description νικ | Ιουλίου 4, 2012 11:07 μ.μ. | Reply
μύρισαν ψοφίμι και βγήκαν τα κοράκια να ξεσκίσουν σάρκες !!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο