Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του Τ.Ε.Α.Δ.Υ.

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Νέα ηλεκτρονική Υπηρεσία για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων του Τ.Ε.Α.Δ.Υ.»

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε θέσει μια νέα ηλεκτρονική υπηρεσία στη διάθεση των συνταξιούχων του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. Παρέχεται πλέον η δυνατότητα να λαμβάνουν τη Βεβαίωση Αποδοχών τους (συντάξεων) για το έτος 2011 με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της ιστοσελίδας του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. (www.teady.gr).

Όσοι από τους συνταξιούχους έχασαν ή δεν παρέλαβαν την Βεβαίωση Αποδοχών τους για το έτος 2011, η οποία τους έχει σταλεί τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, μπορούν να αξιοποιήσουν τη νέα ηλεκτρονική υπηρεσία και να εκτυπώσουν τη Βεβαίωσή τους μέσω οποιουδήποτε ηλεκτρονικού υπολογιστή (ή ΚΕΠ) μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Τ.Ε.Α.Δ.Υ. 

Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η ταλαιπωρία της αυτοπρόσωπης παρουσίας των συνταξιούχων στους χώρους εργασίας του Ταμείου.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Δ.Υ.
Μιχαήλ Γιάγκας 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο