Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις απέκτησε η Megasoft

Megasoft
Your software partner

Αθήνα, 3 Ιουλίου  2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις!

Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις απέκτησε η Megasoft!

Μία θετική εξέλιξη για την εταιρία που ήρθε μετά από 20 χρόνια σκληρής δουλειάς, σωστών και προσεκτικών επιχειρηματικών επιλογών, πελατοκεντρικών υπηρεσιών και προσφοράς σε καινοτόμα προϊόντα, μα πάνω από όλα ειλικρίνειας, σταθερότητας και απόλυτου επαγγελματισμού, που δεν άφησαν περιθώρια για ανακοπή της ανοδικής της πορείας, ακόμα και σε αναμφισβήτητα δύσκολες συγκυρίες.

H Megasoft απέκτησε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που βρίσκονται επί της Λ. Κηφισού, σε ένα πολύ κομβικό σημείο, μόλις λίγα μέτρα από τη διασταύρωση με τη Λ. Αθηνών, που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες της εταιρίας από τους δύο κεντρικούς οδικούς άξονες των Αθηνών. 

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά 1.600m2 και σύντομα θα μεταφερθούν εκεί όλες οι λειτουργίες και τα τμήματα της εταιρείας, με σκοπό να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για επέκταση. 

Επιπλέον, η εταιρία απέκτησε και ιδιόκτητο χώρο στάθμευσης 600 m2.

Την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη για την εσωτερική διαρρύθμιση των νέων γραφείων έχει αναλάβει διακεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο που θα σχεδιάσει και θα δημιουργήσει ένα χώρο εντελώς διαφορετικό από τους συμβατικούς, ένα πρότυπο μοντέρνο περιβάλλον που θα παραπέμπει στην πληροφορική του μέλλοντος!

Οι εργασίες διαμόρφωσης ξεκίνησαν και αναμένεται να ολοκληρωθούν έως το τέλος Αυγούστου!
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο