Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Προς νέα παράταση η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Η 16η Ιουλίου πιθανή ημερομηνία

Νέα παράταση στη ρύθμιση για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών έως και τις 16 Ιουλίου αναμένεται να δώσει σήμερα με απόφασή του ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Μαυραγάνης.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Ζανιά στις 11 Ιουνίου παρατάθηκε έως τις 29 Ιουνίου 2012 η προθεσμία υποβολής αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών. Στις 31 Μαΐου είχε δοθεί και νέα παράταση στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εξόφληση οφειλών προς το Δημόσιο.

Σημειώνεται πως στην ευνοϊκή ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο καθώς και υπέρ τρίτων, βεβαιωμένες στις ΔΟΥ ή τα τελωνεία έως τις 29 Φεβρουαρίου 2012.

Συγκεκριμένα, υπάγονται τα φυσικά πρόσωπα με χρέη έως 10.000 ευρώ και νομικά πρόσωπα με οφειλές έως 75.000 ευρώ. Η εξόφληση των χρεών μπορεί να γίνει σε έως και 24 δόσεις, με ελάχιστο ποσό δόσης τα 100 ευρώ.

Μετά από αίτηση του φορολογούμενου και θετική γνωμοδότηση του Εφόρου η εξόφληση μπορεί να γίνει ακόμη και σε 60 δόσεις. Πηγή: Newsbeast.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Thanos | Ιουνίου 29, 2012 7:06 μ.μ. | Reply
ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ.ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ 15 ΜΕΡΕΣ
ΑΠ΄ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ ΜΕΝΟΥΝ 10.
ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ.................................
ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
ΑΣ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠ'ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ
ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ 31/12/12.ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.ΑΠΟ 01/01/13 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΥΘΜΗΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ-ΚΟΤΕΡΑ -ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ κλπ.ΑΝ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο