Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - «Βόμβες« Σόιμπλε κατά της Ελλάδας

ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - «Βόμβες« Σόιμπλε κατά της Ελλάδας

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ελλάδας, εξαπέλυσε σε συνέντευξη τύπου που έδωσε στο Βερολίνο ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε. Ο κ. Σόιμπλε έδειξε με τον τρόπο αυτό τη σκληρή στάση που θα ακολουθήσει η Γερμανία στη Σύνοδο Κορυφής.

«Καλέσαμε την τρόικα να εξετάσει την κατάσταση της χώρας και όταν θα έχουμε τους αριθμούς θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας» είπε. «Η Ελλάδα βρίσκεται πάντως σε ασυνήθιστα δύσκολη κατάσταση».

Ο Γερμανός υπουργός αναφέρθηκε και στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε ότι αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα επισημαίνοντας με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα: «Φοβάμαι, χωρίς να το ξέρω, ότι η Ελλάδα έχασε πολύτιμο χρόνο με τους πολύμηνους προεκλογικούς αγώνες της - σε μια εποχή που βρισκόταν ήδη σε δεινή θέση. Το θέμα δεν είναι η μεγαλοθυμία των άλλων, αλλά η φοβερή οικονομική πρόκληση να βρει η ίδια πρόσβαση στις αγορές εντός ενός λογικού χρόνου. Αυτό είναι εξάλλου για το ΔΝΤ μια condition sine qua non (σ.σ.: αναγκαία συνθήκη) για κάθε είδους σταθεροποίηση και εξυγίανση της οικονομίας. Μη ρωτάτε λοιπόν εμένα, τι περιθώρια έχει η Ελλάδα, αλλά τους ίδιους τους Έλληνες. Αυτοί πρέπει να ξεκαθαρίσουν ποια είναι η κατάστασή τους και τι θα κάνουν, για να την αλλάξουν. Κατά τα άλλα δεν φταίει το γερμανικό κοινοβούλιο για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν είχε τόσο καιρό αποτελεσματική κυβέρνηση».

Σε ότι αφορά το 1 δισ. που είχε παρακρατηθεί από τη δόση του Μαίου ο κ. Σόιμπλε τόνισε: «Οι εταίροι της Ελλάδας εκπληρώνουν πλήρως τις υποχρεώσεις τους. Το περί ου ο λόγος δισεκατομμύριο προοριζόταν, ύστερα από συνεννόηση της τρόικας με την Αθήνα, ως συνεισφορά για την ενδεχόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στο ESM. Την περασμένη Πέμπτη αποφασίσαμε στο Eurogroup να δώσουμε το πράσινο φως στην πληρωμή του, επειδή μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης δεν είχαμε λόγο να συνεχίσουμε την παρακράτηση. Ταυτόχρονα είπαμε στο EFSF να προσέχει, αν τηρεί και η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της, αν δηλαδή θα χρησιμοποιήσει αυτό το ποσό για τον αναφερθέντα στόχο. Στο μνημόνιο έχουμε συνομολογήσει, ότι τα χρήματα που δίνονται στην Ελλάδα από το EFSF θα διατίθενται για την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό, επειδή αυτό αποτελεί την αναπόφευκτη προϋπόθεση για να μπορέσει να ξαναβγεί η χώρα στις αγορές».

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στην Ελλάδα επισημαίνοντας: «Οι υπεύθυνοι της χώρας πρέπει να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους - να στήσουν μια ανταγωνιστική οικονομία, μια ορθολογική διοίκηση και ένα αποτελεσματικό κράτος δικαίου.... Αυτό που είναι αναγκαίο για την Ελλάδα είναι η αύξηση της αποτελεσματικότητας των φορολογικών μηχανισμών. Έχω μεγάλη κατανόηση για τα προβλήματα της Ελλάδας και κάνουμε τα πάντα για την επίλυσή τους, αλλά μην προσπαθείτε να ρίξετε την ευθύνη γι' αυτά στους άλλους».

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

Ούτε cents δεν θα πάρεις Σοϊμπλε, τα τρια μας θα πάρεις.
image description tONI | Ιουνίου 28, 2012 11:35 π.μ. | Reply
Όσα δε φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια..
image description T. | Ιουνίου 28, 2012 8:38 π.μ. | Reply
Ο άνθρωπος δεν ξέρει τί του φταίει και για να αποπροσανατολίσει, ξεφουρνίζει κάθε μέρα και από μια δήλωση εναντίον μας. Θέλουμε να ξέρουμε πώς θα μπορούσε να επιβιώσει αν δεν υπήρχε το θέμα της Ελλάδας για να ασχολείται και για να προσπαθεί να αποτινάξει από τη Γερμανία τις ευθύνες της. Είναι γνωστή στην ψυχολογία η μέθοδος του αποδιοπομπαίου τράγου. Όμως, για τα λάθη που επικαλείται, δεν έμαθε ακόμη ότι τα λάθη, μεταξύ των Κρατών τουλάχιστον, διορθώνονται και δεν τιμωρούνται οι Λαοί. Αυτό το χούι της «τιμωρίας», να το φυλάει για τα παιδιά του, ο … «αλάθητος Πάπας». Αλλά τι να πούμε, αφού δεν έχουν στόμα οι δικοί μας (και οι άλλοι) για να του πούνε τα αυτονόητα, όσο είναι καιρός;;;;; Αφού όλοι τους είναι ίδιοι σχεδόν και έχουν λογοδιάρροια, για θέματα που ανεβοκατεβάζουν τις αγορές, ενώ έπρεπε να κρατούν το στόμα τους κλειστό. Ο Άλαν Γκρίσπαν στην Αμερική, που ήταν σοφός, ήξερε ότι δεν έπρεπε να λέει πολλά, για να έχει αξία ο λόγος του και για να μην επηρεάζονται (και να μην προετοιμάζουν την επίθεσή τους) οι αγορές.
image description DDAkis | Ιουνίου 28, 2012 9:57 π.μ. | Reply
Δεν κατάλαβα τον τίτλο "ΝΕΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ" ??? Εσείς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ σε τι διαφωνείτε από αυτά που είπε ο κ. Σόιμπλε ?Ή είναι "πρόκληση" κάποιος να λέει τα αυτονόητα ??
image description trapezokomos | Ιουνίου 28, 2012 10:23 π.μ. | Reply
συμφωνώ και επαυξάνω..δεν φταίει ο Σόιμπλε για την κατάντια μας...αυτός απλά κάθε 3 ημέρες ανακοινώνει την κατάσταση μας.το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς για να αλλάξει αυτή η κατάσταση.και σίγουρα τι κάναμε πρίν για να αποτρέψουμε να ε΄ρθει.κατασπατάληση δημοσίου χρήματος ,ρουσφέτια , κονδύλια από κοινοτικά προγράμματα που εγκρίνονταν στους μη διακαιούχους ,επιδοτήσεις-συντάξεις-επιδόματα-μισθοί φαντάσματα , φοροδιαφυγή με την αποδοχή όλων μας , σκάνδαλα με δημόσια και ιδιωτικά έργα και πααααρα πολλά άλλα και ύστερα από όλα αυτά ψηφίζαμε ξανά τα άτομα που προωθούσαν τέτοια κατάσταση έτσι ώστε να συνεχιστεί το φαγοπότι.ζούσαμε για την μέρα και το αύριο μας πρόλαβε κύριοι.το περίεργο είναι ότι κάποιος που κοιμάται όταν φάει σφαλιάρα ξυπνάει..εμείς με κάθε σφαλιάρα κοιμόμαστε όλο και πιο βαθειά..
image description Thanos Larissa | Ιουνίου 28, 2012 12:56 μ.μ. | Reply
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠ΄ΤΟ ΨΕΜΑ.
ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ . Ή ΒΟΗΘΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΝΟΤΟ Ή ΒΟΥΛΟΣΕΤΟ Μ@Λ@Κ@.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

image description zacalys | Ιουνίου 28, 2012 12:29 μ.μ. | Reply
Κανουμε εκλογες χωρις λόγο, για να βγει ο Αντωνακης.Η εφορία ΔΕΝ μπορεί /ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εισπραξει....Κανουμε κρα για λεφτα και αναβαλουμε την υποβολή φορ. δηλώσεων για τις 16/7.Υπογραψαμε με το α' μνημονιο να κλεισουμε 160 οργανισμούς και κλεισαμε μονο τον ΕΟΜΜΕΧ....Αντι να μειωθει ο αριθμος των υπαλλήλων του δημοσιου τομεα ΑΥΞΗΘΗΚΕ! και άλλα πολλά...Καναμε και κουρεμα 50%....
Ομως μας φταιει ο Σόιμπλε.....
ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ Λιλής οι τριχες της φταίνε!!!!!!
ΕΡΩΤΗΜΑ: Θα εχουμε λεφτα να παρουμε χαρι να τυπωσουμε δραχμές???
image description ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ | Ιουνίου 28, 2012 12:33 μ.μ. | Reply
Σας διαφευγει οτι τα δυο τελευταια χρονια που εφαρμόζουμε τις πολιτικές του σοιμλε(πεστον και ετσι) εχει διπλασιαστει η ανεργια και εχει συρικνωθει κατα πολυ το ΑΕΠ.Μήπως πρέπει να τους δώσουμε και συγχαρητηρια??ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
image description tONI | Ιουνίου 28, 2012 1:17 μ.μ. | Reply
Το ΑΕΠ έχει συρρικνωθεί ως συνέπεια της συμπεριφοράς σου που για 30 χρόνια έτρωγες και έπινες και δε σκεφτόσουν το μέλλον. Κ αν δεν έτρωγες εσύ ο ίδιος, τρώγανε οι δίπλα σου και συ τους κοιτούσες.. Δε σκεφτόσουν εσύ τον εαυτό σου, πως απαιτείς από τον Σόιμπλε να σκεφτεί λοιπόν αυτός για σένα; Έλληνα κοιτά στον καθρέφτη πριν πεις το κάθε τι... Ακόμα κ αν οι άλλοι τους οποίους θες να κράξεις, είναι όντως λαμόγια..
image description ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ | Ιουνίου 28, 2012 3:21 μ.μ. | Reply
Οι γερμανοί και οι λοιποι συγγενης ήταν ο μεγαλύτερος προμηθευτής του ελληνικού δημοσίου τα 30 χρόνια που λές.Μαζί κανανε τις δουλειές με τις μίζες ,έφαγαν,έφαγαν και μετα κουνόντας το δάκτυλο μας λένε πληρώστε το λογαριασμό.Εμένα δεν μου χαρίστικε τίποτα σε αυτη τη ζώη , αν εσύ εισαι ενας απο αυτους που έτρωγαν τόσα χρόνια φυσικα και εχεις λόγους να είσαι εντάξη μαζί τους για να έρθει και η επόμενη δουλεία να πάρεις την κουτάλα ανα χείρας.
image description tONI | Ιουνίου 28, 2012 4:32 μ.μ. | Reply
Φίλε μου όταν λέω "σου", δεν εννοώ εσένα. Δε σε ξέρω και δε με ξέρεις. Όταν λέω "σου" εννοώ το μέσο Έλληνα που είναι στο top 3 στη λίστα με τους υπαίτιους. Ακόμα και αν εσύ προσωπικά είσαι τυπικός και σωστός πολίτης, σφάλεις όταν στη λίστα με τους φταίχτες βάζεις τόσο ψηλά τους Γερμανούς. Οι Γερμανοί όχι μόνο στο top 10 δεν είναι, άλλα ίσως ούτε στο top 100. Χωρίς βέβαια και αυτοί να είναι άψογοι και μητέρες Τερέζες..
image description ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ | Ιουνίου 28, 2012 5:58 μ.μ. | Reply
Δεν αναφέρομαι προσωπικα σε εσένα,στο κάτω κάτω δέν σε ξέρω,αλλα να επικροτώ εναν ισχυρό ο οποιος παταει επι πτωμάτων και να τον θαυμάζω αυτό πάει πολύ.Εκτος απο το οικονομικό κόστος υπάρχει και το κοινωνικό κόστος κατ`εμέ σημαντικότερο το δεύτερο κατα τους γερμανούς το πρώτο.Το να υπογράψω οτι πρώτα θα πληρωθούν οι μίζες του τσοχατζοπουλου και μετα τα επιδόματα των τυφλων , δεν είναι άξιο θαυμασμου.Εγώ δεν θα άφηνα την οικογένεια μου χωρίς γάλα και ψωμί για να χτίζω παλάτια στην άμμο.
image description thanos | Ιουνίου 28, 2012 2:49 μ.μ. | Reply
ΤΟ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠ΄ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΣ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ;ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΙΤΗΔΙΩΝ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΝΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ[ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ,ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ]
ΤΟ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ 9EURO ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΖΗΣΑΝ Ή ΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΗ
ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 72,00 ΚΑΙ EΣΥ 33,00 ;OI ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
image description tONI | Ιουνίου 28, 2012 3:10 μ.μ. | Reply
Οι απλοποιητικές γενικότητες λένε ότι το 80% του λαού ψήφιζε αυτούς που του χάιδευαν τα αυτιά με ψέμματα, την ώρα που ταυτόχρονα αυτοί οι ψεύτες κυβερνώντες συντηρούσαν αυτό το σάπιο σύστημα με τους μιζαδόρους και τα αρπακτικά. Επίσης οι απλοποιητικές γενικότητες λένε ότι ακόμα και στις πρόσφατες εκλογές το 80% του λαού πάλι ψεύτες ψήφισε. Πολλές φορές οι απλοποιητικές γενικότητες λένε τη μισή αλήθεια, αλλά νομίζω ότι στην περίπτωσή μας δείχνουν σε μισό λεπτό τη συνενοχή του μέσου Έλληνα. Ακόμα και αν αυτή η συνενοχή δεν είναι άμεση αλλά έμμεση.
image description steliosp | Ιουνίου 28, 2012 3:19 μ.μ. | Reply
Γιατι προκληση? Εχει λαθος οσον αφορα την αδυναμια μας να φτιαξουμε κρατος? Συμφωνω με καποια σχολια πιο πανω οτι και αυτοι επωφεληθηκαν απο τις διαφορες προμηθειες στο Ελληνικο δημοσιο, αλλα και σε αυτο μερικως (η ολικως) φταιμε εμεις , η τελος παντων αυτοι που ψηφιζαμε. Η ουσια ειναι οτι αν δεν "αλλαξουμε" δεν θα μπορεσουμε να "συναντησουμε" την Ευρωπη και τον υπολοιπο πολιτισμενο κοσμο. Εκτος και αν για διαφορους λογους μας βολευει να ξαναπαμε εκει που ημασταν (και κατα Νιγηρια μερια)
image description .... | Ιουνίου 28, 2012 7:16 μ.μ. | Reply
Στο μνημόνιο έχουμε συνομολογήσει, ότι τα χρήματα που δίνονται στην Ελλάδα από το EFSF θα διατίθενται για την εξυπηρέτηση των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό
image description ΕΤ | Ιουνίου 28, 2012 7:11 μ.μ. | Reply
Τι να αλλάξουμε ρε συνάδελφοι.... παντού οργιάζει η φοροδιαφυγή, στο χωριό της μητέρας μου δεν κοβει κανείς απόδειξη και στο δημόσιο μέσα δεν έχει αλλάξει τίποτα, τα περί αλλαγώ είναι όνειρα θερινής νυκτός, έτσι όπως είμαστε τώρα ή θα συνεχίσουμε το μνημόνιο ή θα πτωχεύσουμε. Περιθώρια ελπίδας δεν υπάρχουν.
image description FELIX KRULL | Ιουνίου 29, 2012 6:31 μ.μ. | Reply
τι δεν ισχύει απο το τι είπε...?
.................................
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο