Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

1,1 δις οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί - ΔΕΗ: Σε ιδιωτικές εταιρείες η είσπραξη των οφειλών

Θηλειά για τη ΔΕΗ αλλά και το σύστημα αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας είναι οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ρεύματος που υπολογίζονται στο 1,1 δισ. ευρώ.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της εταιρίας Αρθούρος Ζερβός, στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης των μετόχων –η οποία αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος του εκπροσώπου του ελληνικού Δημοσίου- θα προχωρήσει σε συνεργασία με εταιρίες υπενθύμισης οφειλών προκειμένου να εισπράξει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα.

Στο θέμα της αύξησης των τιμολογίων ρεύματος αν και ο πρόεδρος της ΔΕΗ υποστήριξε ότι δε θα ζητήσει για το 2012, εντούτοις εκτιμά ότι το πρόβλημα των ελλειμμάτων καλύπτεται μόνο με αναπροσαρμογές της τάξης του 5%.

Ο κ. Ζερβός ακόμη δεν έχει συναντηθεί με το νέο ΥΠΕΚΑ για να τον ενημερώσει για την κατάσταση στη ΔΕΗ, ενώ στο θέμα της αναχρηματοδότησης των παλιών δανείων, είπε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με ελληνικές τράπεζες

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Ντέν έχει. | Ιουνίου 27, 2012 3:33 π.μ. | Reply
Τώρα είναι που έχει να πέσει το γέλιο. Θα παίρνουν τηλέφωνο και θα ζητάνε το ονοματεπώνυμο αυτού που αναγράφει ο λογαριασμός αλλά δεν θα ζεί. και θα απαντάμε πέθανε πηγαίντε νεκροταφείο. Μου θέλατε και πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου για να γίνει η αλλαγη ονόματος στον λογαριασμό τρομάρα σας.
image description μεταναστης | Ιουνίου 27, 2012 10:25 π.μ. | Reply
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ Κ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΔΕΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?? Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΠΩΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ?? ΟΙ ΑΥΘΕΡΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ Κ ΠΟΤΈ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΤ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΤ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ?? Α! ΞΕΧΑΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο