Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η κυβέρνηση αναζητά υπουργό Οικονομικών

Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για τον υπουργό Οικονομικών.
 
Υπουργό Οικονομικών αναζητά η κυβέρνηση, μετά την παραίτηση του Βασίλη Ράπανου για λόγους υγείας, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Ράπανας στον επιστολή του προς τον κ. Σαμαρά, «μετά από συζητήσεις με τους γιατρούς του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει προς το παρόν να ασκήσει με επάρκεια τα καθήκοντά του».

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός τον ευχαριστεί για την προθυμία με την οποία αποδέχθηκε το ρόλο που του ανέθεσε, και του εύχεται να ανακτήσει σύντομα τις δυνάμεις του και να προσφέρει στην εθνική προσπάθεια.

Ο κ. Ράπανος αναμένεται να λάβει εξιτήριο σήμερα Τρίτη από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή.

Ο πρωθυπουργός είχε χθες σύσκεψη στο σπίτι του με στενούς του συνεργάτες, ενώ το όνομα του υποψήφιου προς υπουργοποίηση θα «κλειδώσει» στη σημερινή συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς.

www.kathimerini.gr
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ | Ιουνίου 26, 2012 7:43 μ.μ. | Reply
ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 10.000,00 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΤΗΝ ΔΟΥΚΙΣΣΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΣΙΚΙ ΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΥΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗ, ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΟΥ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο