Ειδήσεις Κωδικοποιήσεις νόμων

Ολοκλήρωση κωδικοποίησης του Κανονισμού διαδικασιών ασφάλισης για την εφαρμογή της Α.Π.Δ.

Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η κωδικοποίηση του Κανονισμού Διαδικασιών Ασφάλισης για την εφαρμογή της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (απόφαση Φ21/544/28.3.2002) που εκδόθηκε κατ' εξουσιοδότηση της παραγράφου 2 του άρθρου 1 του ν. 2972/2001 και σύμφωνα με το άρθρο 16 του Α.Ν. 1846/1951.
Οι χρήστες των συνδρομητικών υπηρεσιών μπορούν να αναζητήσουν τον Κανονισμό διαδικασιών ασφάλισης για την εφαρμογή της Αναλυτικής περιοδικής Δήλωσης από την αναζήτηση του κόμβου γράφοντας 544 (που είναι ο αριθμός της Υ.Α. του 2002) και πατώντας enter.
Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν τον κωδικοποιημένο νόμο 2972/2001 και συγκεκριμένα το άρθρο 1 αυτού (σχετικές διατάξεις άρθρου) ή τον κωδικοποιημένο αν.νόμο 1846/1951 και συγκεκριμένα το άρθρο 16 αυτού (σχετικές διατάξεις άρθρου).
Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι για να δείτε όλους τους κωδικοποιημένους νόμους του κόμβου θα πρέπει να επισκεφθείτε τη σελίδα του κόμβου "Ηλεκτρονικό Αρχείο νόμων και αποφάσεων".

Κλείνοντας, να τονίσουμε ότι πλέον στο φορολογικό αρχείο του κόμβου υπάρχουν πάνω από 120 πλήρως κωδικοποιημένοι νόμοι ανά παράγραφο και θα προστίθενται διαρκώς και νέοι σημαντικοί νόμοι που άπτονται του επαγγέλματος του λογιστή-φοροτεχνικού.
Το στοιχείο αυτό καθώς και η πληθώρα καινοτομικών και αποκλειστικών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από τις συνδρομητικές υπηρεσίες, καθιστούν την "Φορολογική τράπεζα" του κόμβου ως κορυφαίο εργαλείο εργασίας για λογιστές, οικονομολόγους, εφοριακούς υπαλλήλους, ελεγκτές, υπαλλήλους υπουργείων, στελέχη επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα για το φορολογικό αρχείο και συνολικά για τις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου ΕΔΩ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ks | Ιουνίου 26, 2012 10:18 μ.μ. | Reply
Το ευχαριστώ και το μπράβο για την δουλειά σας είναι λίγα...Εντύπωση μου κάνει το γεγονός , πώς με τόση πολυνομία καταφέρνετε να βγάζετε άκρη και να κωδικοποιείτε τον έναν νόμο μετά τον άλλον.Μας βγάζετε από πολύ κόπο και χρόνο και μακάρι να ανταμείβεστε με κάποιον τρόπο για την προσφορά σας στον χώρο μας.Εμείς που εκτιμούμε την δουλεία σας, ευχόμαστε να συνεχίσετε με όρεξη και στο μέλλον.Καλή συνέχεια!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο