Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων για την αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας

Πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων για την αποκατάσταση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας  
 
Τη συμβολή του προέδρου του Ευρωεπιμελητηρίου, Αλεσάντρο Μπαρμπέρις, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Ο κ. Μίχαλος επισημαίνει ότι η χώρα μας έχει συκοφαντηθεί κυρίως από μια σειρά δημοσιευμάτων στον ξένο Τύπο και στόχος της παρέμβασης είναι να ξαναγίνει η Ελλάδα ένας από τους πρώτους τουριστικούς προορισμούς των Ευρωπαίων.

Στην επιστολή ο κ. Μίχαλος επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «η Ελλάδα, παρά τις οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετωπίζει και παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν στη δημιουργία μιας ισχυρής κυβέρνησης - γεγονός που αρκετές φορές έχει παρατηρηθεί και σε άλλα κράτη - είναι μία χώρα απόλυτα ασφαλής σε κάθε τουρίστα και κάθε τουρίστας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος, από ένα λαό που, παρά τα προβλήματά του, δεν έπαψε ποτέ να θεωρεί τη φιλοξενία, βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του και χαρακτηριστική έκφραση του πολιτισμού του» και προσθέτει:

"Ο Έλληνας παρά την πικρία την οποίαν ορισμένες φορές νοιώθει για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που ορισμένοι Ευρωπαίοι πολιτικοί, οι οποίοι αγνοούν προφανώς την πραγματικότητα, του αποδίδουν και παρά την ανησυχία του για την κοινοτική εμμονή σε αδιέξοδες πολιτικές, εκτιμά βαθύτατα τη βοήθεια των λαών της Ευρώπης και τον καθοριστικό ρόλο της στη δική του πρόοδο και ανάπτυξη».

Καλεί τέλος όλους τους Ευρωπαίους, να αγνοήσουν ψευδείς φήμες, ατεκμηρίωτες διαδόσεις, ανεύθυνες οικονομικές αναλύσεις και να επισκεφθούν και εφέτος τη χώρα μας.

Πηγή: ΑΜΠΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description 1940 | Ιουνίου 25, 2012 9:53 π.μ. | Reply
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο