Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κοινή δήλωση Ρομπάι - Μπαρόζο για στήριξη της Ελλάδας

«Τηρήστε τις δεσμεύσεις σας και θα είμαστε δίπλα σας» λέει η Ευρωπαϊκή Ένωση
Μπαρόζο και Ρομπάι ζητούν αυστηρά την τήρηση του μνημονίου

Την πρόθεσή τους να συνεχίσουν την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας, εφόσον βέβαια τηρηθούν οι δεσμεύσεις της χώρας, επανέλαβαν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μπαρόζο.
 
Σε κοινή ανακοίνωσή τους, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων, αναφέρουν: «Ο ελληνικός λαός μίλησε. Σεβόμαστε απόλυτα τη δημοκρατική του επιλογή. Ελπίζουμε ότι αυτές οι εκλογές θα επιτρέψουν τον γρήγορο σχηματισμό μιας κυβέρνησης».
 
Επίσης, αναφέρουν ότι αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού, «που απαιτούνται για να επανακάμψει η οικονομία.»
 
Τέλος, επαναλαμβάνουν ότι θα συνεχίσουν να συμπαρίστανται στην Ελλάδα, σαν χώρα-μέλος της Ε.Ε και της ευρωζώνης, αλλά επισημαίνουν ότι το δεύτερο μνημόνιο είναι η βάση για ανάπτυξη και ανάκαμψη της αγοράς εργασίας για τους Έλληνες.
 
Πηγή 24h.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Επισκέπτης | Ιουνίου 18, 2012 8:04 π.μ. | Reply
"σεβόμαστε απόλυτα τη δημοκρατική του επιλογή"
μετάφραση:
"σεβόμαστε απόλυτα ότι μας εξυπηρετεί"
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο